Cibdol Oil

Gouden ketting met rookkwarts

Gouden ketting met rookkwarts

Op het gebied van sieraden ben ik heel kieskeurig. Ik heb veel sieraden, maar er zijn een paar items die ik er iedere keer tussenuit pak. De laatste tijd ben ik dol op subtiele sieraden en deze gouden ketting met rookkwarts is mijn nieuwe favoriet!

De subtiele gouden ketting

Mostert Juweliers - Gouden ketting met rookkwarts

Met mijn neutrale ondertoon ben ik één van de gelukkigen die zowel goud als zilver kan dragen. Ik heb dan ook zowel zilveren als gouden sieraden. Daarnaast heb ik verschillende kledingstukken met gouden details, die ik het liefst combineer met gouden sieraden. Alleen laatst merkte ik dat een gouden ketting nog ontbrak, terwijl dit juist zo mooi is boven een laag uitgesneden top of een blouse.

Van Mostert Juweliers mocht ik een gouden ketting uitkiezen. Hoe tof is dat? Mijn oog viel meteen al op deze ketting, want hij is subtiel en straalt echt luxe uit. Ik vind het een hele mooie minimalistische ketting, die een outfit toch af kan maken. Zeker met de mooie steen die de hanger van deze ketting vormt. Het is een rookkwarts: een lichtgrijze doorzichtige steen met een hele mooie betekenis!

De betekenis van rookkwarts

Mostert Juweliers - Gouden ketting met rookkwarts

De rookkwarts wordt al sinds de Steentijd in sieraden gebruikt. Dit is de steen voor verandering, die je helpt om te stoppen met slechte gewoontes en helpt als je een nieuwe start wilt maken. Hij werd daarom veel gebruikt in rouwsieraden, maar tegenwoordig zie je deze steen steeds meer terug.

De rookkwarts geeft je de focus en het doorzettingsvermogen dat je nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Wat ik zo’n mooie betekenis vind geven aan deze bijzondere steen. Verder helpt hij je ook tegen stress en geeft hij je de energie om door te gaan in moeilijke situaties.

Stiekem toch leuk dat ik deze steen precies bij me draag nu ik zelf bezig ben met heel veel nieuwe dingen, waarbij ik net die extra focus kan gebruiken. Zo ben ik net begonnen met sporten, maar vertelde ik je in dit artikel ook over de toekomstplannen van mijn onderneming. Toeval bestaat niet!

Mijn nieuwe favoriet

De gouden ketting die ik heb uitgekozen is gemaakt van 14-karaats goud en kan op verschillende lengtes (41cm, 43cm en 45cm) gedragen worden. Hij is verbazingwekkend licht, waardoor je hem bijna niet om je hals voelt zitten.

Het is absoluut mijn nieuwe favoriet. Ik ga deze ketting niet alleen bij kledingstukken met gouden details dragen, maar vanaf nu bijna iedere dag! Ik vind het een prachtige ketting die een mooie betekenis met zich mee draagt.

De gouden ketting met rookkwarts is verkrijgbaar bij Mostert Juweliers voor €349,-.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP