fbpx

Cibdol Oil

Quay after hours zonnebril review

Quay after hours zonnebril review

Zonnebrillen heb ik eigenlijk nooit genoeg. Ik vind het super leuk om zonnebrillen met elkaar af te wisselen en ze te matchen bij een outfit. Mijn oog is gevallen op de Quay after hours zonnebril en vandaag laat ik deze aan je zien in een review!

Quay zonnebrillen

Quay after hours zonnebril review

Quay is een Australisch zonnebrillenmerk, dus verstand van goede zonnebrillen voor de zomer hebben ze zeker! De zonnebrillen hebben eigenlijk stuk voor stuk iets opvallends. Zo is de After Hours dames zonnebril in Tortoise Brown vrij groot, maar ook voorzien van een leuk printje en een bruine kleur!

Het leuke vind ik dat Quay ook goed betaalbaar is, zeker als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een Ray-Ban zonnebril. Het merk heeft zowel zonnebrillen voor mannen en vrouwen en zijn naast betaalbaar ook nog eens van goede kwaliteit. Bij een zonnebril moeten je ogen natuurlijk wel worden beschermd.

Doordat ik de Quay zonnebrillen regelmatig voorbij zag komen en er altijd eigenlijk goede verhalen over hoorde, besloot ik zelf ook eens een model uit te kiezen. Ik twijfelde even tussen het Quay after hours model en het Honey model, maar door de kleur en het printje ben ik toch voor de Quay after hours gegaan!

Quay after hours review

Quay after hours zonnebril review

De Quay after hours zonnebril is vrij groot, dus lekker opvallend. Zelf vind ik dit bij mij heel mooi staan, omdat ik toch een flinke bos haar en een ovaal gezicht heb. De kleur en het printje geven hem door de warme tonen echt een zomerse vibe, waar ik natuurlijk heel erg van hou.

De Quay after hours zonnebril is niet alleen betaalbaar, maar voldoet ook aan de eisen van een goede zonnebril. Zo biedt hij 100% bescherming tegen UV-straling, is hij groot dus beschermt hij je ogen volledig, heeft hij een CE-3 waarde, is hij gemaakt van polycarbonaat en is heeft hij gepolariseerde glazen.

Dat is te merken ook. Zo kijkt de zonnebril ontzettend fijn en heeft hij een mooie oranje gloed door de glazen. Je kunt zelfs richting de zon kijken zonder daar last van te krijgen, al moet je dat niet te lang uitproberen natuurlijk.

Verder is de bril heel licht, waardoor hij erg fijn zit, zelfs als je hem een langere tijd draagt. Je hebt eigenlijk niet meer door dat je hem op hebt. Voor mij zijn de pootjes aan het uiteinde wel een beetje strak, maar ik hoop dat dit uiteindelijk als ik hem vaker heb gedragen minder wordt.

Conclusie

Quay after hours zonnebril review

Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik heel erg te spreken over de Quay after hours zonnebril. Ik vind het simpelweg zo leuk dat hij zo betaalbaar is, stylish is, maar ook nog goed m’n ogen beschermt. Ik ben erg blij met deze toevoeging aan mijn zonnebrillen collectie en weet eigenlijk al zeker dat dit niet mijn laatste Quay zonnebril zal zijn.

De Quay after hours zonnebril is op dit moment voor €39,95 verkrijgbaar via Brandfield.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP