fbpx

Cibdol Oil

Sexy spelletjes voor jou en je partner

Koude wintermaanden? Warm jezelf op met deze spannende spelletjes!

De dagen worden weer korter, de paraplu’s en regenjassen kunnen weer gebruikt worden en de temperatuur buiten neemt steeds meer af, tijd dus om ervoor te zorgen dat het binnen opwarmt. Zeker met de huidige corona-maatregelen is thuis nu de plek waar het gebeurt en wat is lekkerder dan binnen het vuur weer op te laaien met sexy spelletjes?

Tijd voor thuis

Door het ‘nieuwe-normaal’ is thuiswerken de norm geworden en is thuis is het nieuwe ‘uit’. Een goede reden om het in huis dus extra gezellig te maken. Steek de kaarsjes maar vast aan, kruip lekker samen onder het dekentje op de bank, lekker knus, warm en vooral veilig.

Maar door al dat thuiszitten, komt de ontspanning soms in het gedrang, de dagelijkse sleur neemt het over en dus is het belangrijker dan ooit om de grauwe wintermaanden extra kleur te geven. Hoe kan dat beter dan door het spelen van sexy spelletjes?

Intimiteit

Tijd maken voor elkaar en ervoor zorgen om het zowel spannend als ontspannend te maken, kan door het spelen van spelletjes, zeker door pikante spelletjes. Je vergeet de drukte van alledag doordat je je gedachten even helemaal kan verzetten, je bent weer samen intiem, wat de relatie alleen maar versterkt, je komt dichterbij elkaar. Dus zet die tv uit, leg je telefoon weg en speel een erotisch spel. Doe eens iets wat je normaal je niet zou doen, maar misschien wel altijd hebt willen doen…

Verras jezelf en je partner

Word je niet warm van spelletjes zoals ganzenbord of Monopoly? Probeer dan eens een van deze erotische spelletjes. Het kan bijna niet anders dan dat je weer vuur in je relatie brengt. Deze sexy bordspelletjes zijn vrouwvriendelijk, super opwindend en brengt de seksuele spanning terug. Samen het erotische avontuur aangaan, op speelse wijze nieuwe en vooral opwindende mogelijkheden ontdekken. Hoe lekker is dat? Prikkel elkaar, blaas het voorspel nieuw leven in, (her)ontdek en wees samen lekker kinky.

Kaart- en dobbelsteenspelletjes

Je seksuele fantasieën bespreken kan best ongemakkelijk zijn, zeker in langere relaties. Een kinky game of een supersexy gadget is dan de ideale ijsbreker. Je komt vanzelf in de juiste stemming om de boel weer eens flink op te warmen.  Voer spannende opdrachten uit, verleg je grenzen en doorbreek barrières.

Deze donkere maanden maak je een stuk lichter door samen te spelen. Herontdek elkaar, probeer nieuwe dingen uit, prikkel elkaar en breng je fantasieën tot leven. Dat kan allemaal met een pikant spelletje. Trek een kaart, gooi de dobbelsteen. Zonder gene, want het is tenslotte een game en je wilt geen spelbreker zijn. Zo ontdek je wat jou nog meer opwindend vindt en wat je partner lekker opwarmt.

Verrassing!

Ook met een van deze sexy gadgets kan je partner aangenaam verrassen. En waarschijnlijk jezelf ook, want wie weet hoe lekker bodypaint kan zijn, of samen nieuwe dingen ontdekken met een love toy. Breng je seksleven naar het volgende level, verras en doe iets out-of-the-box.

Word jij niet opgewonden van erotisch snoepgoed? Lekker knabbelen aan een snoepjes slip of je tanden zetten in de taart gemaakt met een sexy bakvorm? Breng de warmte weer terug en laat de vlammen weer oplaaien met deze tips voor meer spanning in bed.

Feestmaand

December is de maand van cadeautjes en juist omdat we door corona niet allemaal bij elkaar kunnen zijn, is dit het ideale moment om een gewaagd presentje te geven. Of het nu is aan een pasgetrouwd stel, je best vriend of aan je partner, deze cadeautjes brengen een lach en lust tegelijkertijd. Van een lekker likeurtje tot een begerige kalender voor het nieuwe jaar, wat je ook uitzoekt, het maakt de spanning van het uitpakken extra groot.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP