Too Faced Under the Christmas Tree giftset

Too Faced Under the Christmas Tree giftset

In Londen bezocht ik voor de eerste keer de officiële Too Faced store! Ik scoorde daar de limited edition Too Faced Under the Christmas giftset. Een prachtige giftset met één gezichtspalette, twee oogschaduw palettes en de Better Than Sex mascara.

Too Faced Under the Christmas Tree

Hoe schattig is de Too Faced Under the Christmas tree cadeauset? Ik kon hem in de Too Faced winkel echt niet weerstaan! De Kerstboom van palettes staat centraal in deze giftset, maar onder de Kerstboom vind je de Better Than Sex mascara. Een leuk extraatje om je look compleet te maken.

Too Faced Under the Christmas Tree giftset

De cadeauset bestaat uit drie losse palettes. Dit lijkt misschien onhandig, maar het zijn drie magnetische palettes. Je kunt ze daardoor gemakkelijk op elkaar stapelen en opbergen. De palettes hebben daarnaast een zachte verpakking en voelen daardoor heel luxueus aan.

Too Faced Better Than Sex mascara

Too Faced Under the Christmas Tree giftset
Too Faced Under the Christmas Tree giftset

De Too Faced Better Than Sex mascara heb ik al één keer eerder getest, deze zit namelijk ook in de Most Loved set. Ik word niet overdonderd door deze mascara, maar hij is wel heel fijn in gebruik. Het borsteltje brengt makkelijk aan, de mascara is intens zwart en hij blijft goed zitten! Ik heb gevoelige ogen, maar krijg van deze mascara geen jeuk aan mijn ogen. Oftewel hij is qua draagbaarheid heel fijn, maar qua resultaat zou hij beter kunnen.

Gezichtspalette

Too Faced Under the Christmas Tree giftset

Het kleinste palette heeft drie kleuren en is het gezichtspalette. Hierin vind je de Angel Kisses highlighter, de Christmas Flush blush en de Winter Glow bronzer. Dit is voor mij het eerste gezichtspalette met zowel een highlighter, een blush en een bronzer. Zo heb je alles meteen bij de hand!

Too Faced Under the Christmas Tree giftset

Deze drie kleuren zijn heel mooi om zowel samen te gebruiken als los. De bronzer is een oranjebruine tint. Bij de eerste veeg op mijn gezicht schrok ik daar een beetje van, maar deze kleur is heel fijn te blenden. Zelfs op mijn lichte huid is hij subtiel aan te brengen, terwijl hij wel het mooie effect geeft van een bronzer.

De blush is echt ge-wel-dig! Ik was hier zo van onder de indruk. Hij geeft je gezicht met één veeg meteen meer kleur. De highlighter is door zijn kleur heel subtiel, maar de glitters zijn prachtig. Een hele fijne highlighter voor zowel dagelijks gebruik als voor een feestje, hij is namelijk heel goed op te bouwen.

Warm oogschaduw palette

Too Faced Under the Christmas Tree giftset

Het eerste oogschaduw palette heeft in totaal 8 warme tinten. Deze kleuren zitten stuk voor stuk exclusief in dit palette. Wat het dus extra speciaal maakt om deze giftset aan te schaffen. De oogschaduw heeft dit keer geen geur, wat ik stiekem wel had gehoopt met namen als Vanilla Snow.

Too Faced Under the Christmas Tree giftset

De kleuren in het eerste palette verbaasde me al zo. Wat een pigment! Er zitten veel verschillende kleuren in, maar ik zie wel gelijk mogelijkheden voor ooglooks. Het zijn namelijk hele gangbare kleuren die ook nog eens heel fijn zijn om mee te werken. Ze blenden fijn en zijn goed op te bouwen. De glitter oogschaduw heeft naar mijn idee een hele nieuwe structuur. De glitters zijn heel grof en het pigment van deze kleuren ligt nóg hoger.

Koel oogschaduw palette

Too Faced Under the Christmas Tree giftset

Er is in deze giftset gekozen voor een warm en een koel oogschaduw palette. Ze hebben daardoor hele verschillende tinten, maar zijn alsnog heel goed met elkaar te combineren. Dat laat ik later in het artikel zien met de look die ik heb gecreëerd.

Too Faced Under the Christmas Tree giftset
Beard of White – Winter Wonderland – Pleasant Dreams – Dream Come True – Unicorns Pull my Sleigh – Oh What Fun – Wishes & Kisses – Starlight – Fresh Cut & Frosty – Under the Mistletoe

Wat een prachtige kleuren weer! Ik moet zeggen dat ik de kleuren Pleasant Dreams en Wishes & Kisses iets minder fijn vond swatchen. Deze kleuren waren wat stroever en er komt ook een iets minder gepigmenteerde kleur tevoorschijn. Gelukkig zijn de rest van de kleuren fantastisch en ben ik echt onder de indruk van de glitter oogschaduw. Dit is toch een feestje om tijdens de feestdagen een look mee te maken?!

Merry Christmas look

Ik heb een oogschaduw look gemaakt met kleuren uit de twee palettes. Ik heb gekozen voor Vanilla Snow als basis over mijn gehele oog. Christmas Morning heb ik aangebracht als eerste laagje in mijn crease en daarboven koos ik voor Starlight. Vervolgens bracht ik Christmas Wish op mijn bewegend ooglid aan en tekende ik een lijntje boven en onder mijn oog met Wishful Thinking. Als highlighter in mijn ooghoeken ging ik voor Winter Wonderland, die er perfect bij paste! Uit het gezichtspalette heb ik alle kleuren gebruikt, die samen echt mooi matchen.

Conclusie

Too Faced Under the Christmas Tree giftset

De Too Faced Under the Christmas Tree giftset is wat mij betreft het perfecte cadeau voor de feestdagen. Ik ben heel blij met de drie palettes en het is echt een toevoeging aan mijn make-up collectie. De producten zijn van hoge kwaliteit en heel fijn in gebruik. Ik ben heel blij dat ik dit heb meegebracht uit Londen en had zeker spijt gehad als ik dat niet had gedaan.

Ik heb de Too Faced Under the Christmas Tree giftset kunnen scoren voor €34,11 (adviesprijs €63,99) bij de Too Faced store in Londen. 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP