fbpx

Cibdol Oil

Tubble royale review: het opblaasbad voor in huis

Tubble royale review: het opblaasbad voor in huis

Tegenwoordig zie je steeds minder huizen met een bad. Wij zijn er tijdens onze huizenjacht eigenlijk geen tegengekomen, maar daar ga je de keuze toch niet vanaf laten hangen. Hoewel ik het bad (zeker in de koude wintermaanden) erg heb gemist, heb ik nu een oplossing! Een opblaasbad voor in huis: de Tubble royale.

De Tubble royale

Tubble royale review: het opblaasbad voor in huis

Toen ik de Tubble voor het eerst voorbij zag komen, wist ik meteen dat ik dit moest hebben. Voor mij is in bad gaan echt een ultiem moment om te ontspannen en ik vind het dan ook heerlijk om te doen. Wat fijne producten erbij, zoals een prachtige bruisbal van Lush en genieten van het warme water.

De Tubble is een opblaasbaar ligbad met een hoofdsteun en bekerhouder. Je kunt het bad met de bijgeleverde pomp binnen één minuut opblazen, vult hem met water en laat hem weer leeglopen door middel van de stop en de bijgeleverde afvoerslang.

Het bad is perfect voor in de badkamer, maar je kunt hem ook prima buiten gebruiken. Zo heb ik daar met het warme weer zeker gebruik van gemaakt! Leg er bij buiten gebruik wel even een zeiltje onder, vul hem met ijskoud water en afkoelen maar!

Tubble in de tuin

Het bad wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder ook een hoes die je erop kunt ritsen. Door het bad met de hoes op te blazen kun je de warmte van het water behouden, maar ook het water wat beter schoonhouden als het bad buiten staat. Als er water in zit gaat het dichtritsen wel iets moeizamer, maar het helpt om hem aan de onderkant een stukje vast te laten zitten en hem niet volledig af te ritsen.

Mijn ervaring met de Tubble royale

Opblaasbad

Ik heb de Tubble tot nu toe alleen nog buiten gebruikt, maar dat bevalt eigenlijk al super! Het bad is erg ruim, ligt heel comfortabel en heeft zelfs een bekerhouder voor je favoriete drankje. Niet alleen de buitenkant van het bad is lekker zacht, maar ook de vloer van het bad. Zo lig je eigenlijk nog lekkerder dan in een normaal ligbad.

Als je het bad buiten gebruikt, dan is hij binnen een dag al goed warm. Het werkt heerlijk verkoelend. Je zou er zelfs met twee personen in passen, want hij is ruim genoeg. Ik heb er met de hittegolf zeker uren in doorgebracht. Een lekker tijdschrift erbij en genieten maar.

Tubble royale review: het opblaasbad voor in huis

Uiteraard heb ik nog wel even getest of hij past in onze kleine badkamer. En, hij past precies! Ik zit dan wel met mijn hoofd bij het badkamermeubel en voel me enorm klein tussen alle meubels, maar het past. Ik ben daar echt enorm blij mee en als het weer wat kouder is buiten, dan is badderen het eerste wat ik weer ga doen!

Het bad leeglopen kun je doen door de stop weg te halen en het water loopt dan door de afvoerslang naar buiten. Hij doet dit wel alleen op een vlakke ondergrond, tenzij je gebruik maakt van een waterpomp. Je kunt de afvoerslang niet net iets hoger leggen, dus het is verstandig dat je hem meteen goed weglegt.

Dat maakt het bad in sommige gevallen net wat minder praktisch, aangezien er echt flink wat water in kan. Alleen door hier rekening mee te houden gaat het eigenlijk prima! Buiten gebruik je gewoon wat emmers om meteen de planten water te geven en binnen leg je de afvoerslang richting het doucheputje.

Conclusie

Opblaasbaar ligbad

Wow wat ben ik blij met deze uitvinding! Nu hoef je niet meer perse opzoek naar een badkamer met een bad, maar neem je gewoon een opblaasbad. Het ligt een stuk comfortabeler, is vaak een stuk groter en is heel handig in gebruik.

Het is alleen even opletten met het afvoeren van het water, waardoor ik hem persoonlijk alleen zou gebruiken buiten of in de badkamer. Als je wil kun je natuurlijk wel een waterpomp aanschaffen om het water wel hoger af te voeren, zoals in een gootsteen.

Ik vind het super leuk dat ik nu ook thuis weer in bad kan en nu zowel binnen als buiten. Zo heb je eigenlijk een zwembad en een bad in één. Leuk voor zowel het warme als het koude weer. Ik kan niet wachten om mijn Lush collectie weer uit de kast te trekken.

De Tubble royale is verkrijgbaar voor €139,- via de webshop of Bol.com. Er is ook een kleinere variant, de Tubble compact.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP