3 manieren om te ontspannen zonder bad

De manier om te ontspannen zonder bad

Als grote Lush liefhebber vind ik het heerlijk om in bad te gaan. Ik heb nog een hele doos met bruisballen op voorraad, maar helaas heb ik straks in mijn eigen huis geen bad. Eén van de manieren om te ontspannen valt weg, maar gelukkig blijft er nog een hele fijne manier om te ontspannen over.

Ik ben altijd een liefhebber geweest van badderen. Ik blijf er altijd zo lang mogelijk in liggen en probeer het mezelf zo aangenaam mogelijk te maken. Ik zet een kopje thee klaar, kies een bruisbal uit, doe een maskertje in mijn haar, doe een maskertje op mijn gezicht en plons in het heerlijke warme water. Hier geniet ik van het effect van de bruisbal die ik heb uitgekozen, haal ik het maskertje van mijn gezicht en reinig ik mijn gezicht nogmaals na met een reinigingsborstel. Ook mijn haar spoel ik uit en ik neem nog eens extra lang de tijd om mijn haar goed te wassen met shampoo. Als ik alles gewassen heb denk ik nog over van alles na of maak ik mijn hoofd juist helemaal leeg met een kopje thee. Afhankelijk van het tijdstip gluur ik nog even naar buiten en geniet ik van het mooie uitzicht. Wat is het toch heerlijk zo’n momentje voor jezelf.

Straks heb ik geen bad meer en is één van mijn favoriete manieren om te ontspannen niet meer aanwezig. Dat voelt zo gek als je dat gewend bent. Gelukkig hebben mijn ouders al aangeboden dat ik af en toe terug mag komen om te badderen, dan kan ik tenminste mijn Lush bruisballen opmaken. Als je geen bad hebt, dan kies je natuurlijk al snel voor de douche als alternatief. In de winter is het altijd fijn om jezelf op te warmen, goed te verzorgen en je gedachten volledig op nul te zetten. Aangezien we geen bad hebben wil ik absoluut gaan voor een fijne douchekop. Een regendouche is mijn favoriet.

Een regendouche heeft een bredere straal en daardoor blijft je hele lichaam warm. Daarnaast ontspant je lichaam, doordat de straal enorm zacht is. Het lijkt net of je onder een zachte regenbui staat. Een Grohe regendouche zorgt er zelfs voor dat de temperatuur hetzelfde blijft, zelfs als er wisselend warm en koud water wordt toegediend. Zo hoef je je niet druk te maken als je huisgenoot ineens de warme kraan beneden opendraait. Het is tenslotte jouw ontspanmoment. Persoonlijk lijkt me de Grohe Euphoria regendouche erg fijn. Dit model is op dit moment ook afgeprijsd en dat is altijd mooi meegenomen. Zeker nu we al allerlei kosten hebben, omdat we voor het eerst gaan samenwonen.

Met een heerlijke regendouche kan ik alsnog mijn manier van ontspannen tegemoet gaan. Alleen in plaats van liggend wordt mijn favoriete momentje nu staand. Een kopje thee zal ik ervoor moeten drinken en de bruisballen kan ik bewaren voor een bezoekje thuis of aan een hotel. Verder kan ik mijn haar en gezicht nog steeds voorzien van een heerlijk verzorgend masker, kan ik mijn gezicht daarna reinigen met een reinigingsborstel en kan ik extra lang mijn haren wassen. O ja, het heeft ook nog zijn voordelen. Als ik mijn haar was, dan spoelt al het sop meteen weg. Na afloop van een douche ben je écht schoon. Ik hoop dat ik op deze manier mijn bad niet te erg ga missen. Desnoods koop ik een grote teil voor mezelf en ga ik daarin zitten. ;)

Ontspan jij ook het liefst in bad? 

 • Reacties ( 1 )

 • avatar
  Yara

  Ik heb zelf ook een tijd geen bad meer gehad, en nu ik terug in bad kan gaan besef is pas hoeveel ik het heb gemist. Tijd dus om wat nieuwe lush bruisballen te kopen. (:
  Liefs,
  Yara

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

4 Shares
Share
Tweet
Pin