fbpx

Cibdol Oil

Anastasia Beverly Hills dusty rose review

Anastasia Beverly Hills dusty rose review

Anastasia Beverly Hills dusty rose is een liquid lipstick die al een tijdje op mijn wishlist stond. Ik ben zelf heel erg fan van dit soort kleurtjes, maar had de kleur van deze liquid lipstick nog nooit in het echt gezien. Toen Douglas een 25% kortingsactie had besloot ik het erop te wagen en deed ik hem zo in mijn winkelwagentje!

Anastasia Beverly Hills liquid lipstick

Anastasia Beverly Hills dusty rose review

De liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills, daar was ik altijd al nieuwsgierig naar. Ik zag ze uiteraard veel bij anderen voorbij komen en de kleuren lijken zo mat en intens. Ik twijfelde nog even tussen de kleuren allison en dusty rose, want deze zijn beide ontzettend mooi. Alleen doordat de kleur allison nog iets donkerder leek, ging ik voor de kleur dusty rose.

De Anastasia Beverly Hills liquid lipstick belooft met zijn hoge pigmentatie gewichtloos op te drogen tot een matte finish. Wanneer de lipstick volledig is opgedroogd geeft hij niet af en kun je erg lang genieten van de prachtige kleur! Ik kon vanaf het moment dat de lipstick binnenkwam al niet wachten om hem aan te brengen.

De verpakking

Liquid lipstick sponsje

Het doosje van de Anastasia Beverly Hills liquid lipstick straalt eigenlijk al luxe uit. De roségouden letters en het logo gecombineerd met zilveren letters. Op de buitenkant van de liquid lipstick zelf komen dezelfde kleuren weer terug en aan de onderkant vind je de naam van de kleur. De letters en de roségouden rand voelen niet echt aan als een opdruk, maar ik las wel dat deze snel vervagen. Ik hoop dat dit inmiddels is verbeterd, maar daar kan ik nu nog niets over zeggen.

Bij het opendraaien van de lipstick viel me meteen op hoe dun het sponsje eigenlijk is. Deze is een stuk platter dan bij andere liquid lipsticks. De geur die eraf komt ruikt overigens hetzelfde als de MUA lipsticks, maar ik weet niet goed hoe ik deze geur moet omschrijven. Misschien een beetje lichtzoetig?

Anastasia Beverly Hills dusty rose swatch

Anastasia Beverly Hills dusty rose swatch

Bij het zetten van de swatch merkte ik meteen hoe zacht en glad deze lipstick is. Hij gleed over mijn arm. Ik merkte alleen ook meteen dat het slim is om het sponsje eerst een beetje af te doen in bijvoorbeeld de dop, want anders gebruik je al snel teveel product. De swatch is veelbelovend, dus op naar het resultaat!

Het resultaat

Anastasia Beverly Hills dusty rose review

Wat een prachtige kleur zeg! Ik was al een tijdje opzoek naar zo’n soort tint. Ik moet zeggen dat hij bij mij iets donkerder uitvalt, dan bij de swatches die ik op internet zag, maar ik ben heel blij met de kleur. Hij is ontzettend intens, mat en het is een vrij warme mauve kleur. Ik geloof dat ik nog nooit een lipstick heb gezien die zó mat is.

De lipstick brengt door het smalle sponsje heel fijn en precies aan. Je kunt de lijnen van je lippen erg goed volgen, waardoor je lippen door de intens matte kleur ook snel een stuk voller ogen. Net na het aanbrengen voelt de lipstick vrij stroef aan, maar als hij volledig is opgedroogd dan voelt hij gewichtloos en zacht aan. Hij plakt absoluut niet en geeft ook geen gekleurde afdruk af op bijvoorbeeld glazen of bestek. Hij blijft ontzettend lang zitten, maar na een vettige maaltijd is het tijd om je lipstick even bij te werken. Bij een werkdag met wat glazen drinken, boterhammen en koekjes blijft hij volledig op zijn plek!

Net na het aanbrengen voelt de lipstick vrij stroef aan, maar als hij volledig is opgedroogd dan voelt hij gewichtloos en zacht aan. Hij plakt absoluut niet en geeft ook geen gekleurde afdruk af op bijvoorbeeld glazen of bestek. Hij blijft ontzettend lang zitten, maar na een vettige maaltijd is het tijd om je lipstick even bij te werken. Bij een werkdag met wat glazen drinken, boterhammen en koekjes blijft hij volledig op zijn plek!

Conclusie

Ik ben heel erg blij met de Anastasia Beverly Hills dusty rose lipstick. Het is een hele mooie intense kleur. Bij mij valt hij wat donkerder uit (zoals veel lipsticks), maar daardoor oogt hij heel chique en perfect voor een avondje uiteten of op stap. Ik weet nu al dat dit niet mijn enige lipstick van het merk gaat zijn…

De Anastasia Beverly Hills dusty rose liquid lipstick is verkrijgbaar bij Douglas voor €27,49.

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Dana

  Kleur staat je goed! ABH Dusty rose was ook mijn eerste liquid lipstick van dat merk en inmiddels heb ik meerdere :)

 • avatar
  Vera

  Staat je echt heel goed deze kleur! Ik heb ook een aantal liquid lipsticks van Anastasia, echt hele fijne lipsticks vind ik het.

 • avatar
  Tessa

  wat een prachtige kleur. hij staat je erg goed

 • avatar
  Edith-Sofia

  Wauw, echt een super mooi kleur. Staat je prachtig<3

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP