Diary #100 – ziekjes & beautyproducten testen

Het is tijd voor mijn 100e diary! Het is een tijdje geleden dat ik een diary heb geschreven, maar wat een mijlpaal. Vanaf nu kun je iedere maandag weer meegenieten van mijn weekoverzicht, yay.

Maandag

Diary #100: ziekjes & beautyproducten testenOp maandag heb ik gebruik gemaakt van de twee mooie bossen bloemen die ik had staan. We hadden er eentje van de buren gehad en eentje van de ING. We hebben namelijk heel veel gedoe gehad bij de ING met het openen van een rekening. Ik maakte productfoto’s van de L’Oréal X-Fiber Xtreme Resist mascara en van de Kocostar Slice Mask Sheets. Van de L’Oréal mascara maakte ik ook meteen de resultaatfoto’s en ik ben er zo tevreden over! Na een productieve blogdag, ben ik eind van de middag aan de slag gegaan met avondeten. Aan de foto’s te zien aten we hier rijst met kip en roerbakgroenten, yum!

Dinsdag

5 dingen die ik wil leren als bloggerOp dinsdag heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt. Ik was deze week helaas echt grieperig en ik heb veel rust genomen, zodat ik snel zou herstellen. Dinsdag ben ik wel aan de slag gegaan met het schrijven van een leuk blogartikel: 5 dingen die ik nog wil leren als blogger. Het was fijn om hier even over na te denken en mee bezig te zijn. Tijd om deze onderwerpen eens aan te pakken!

Woensdag

Diary #100: ziekjes & beautyproducten testenOh charmant, met mijn zieke hoofdje foto’s van een masker maken haha. Ik testte één van de slice mask sheets uit van Kocostar. Echt grappige maskers, waarmee je zelf de regie hebt over de pads. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je de pads aanbrengt, waardoor je bepaalde gebieden extra kunt verzorgen. Mijn huid was erg droog door mijn verkoudheid, dus dit was absoluut een heerlijke oppepper!

Donderdag

Diary #100: ziekjes & beautyproducten testenDonderdag voelde ik me gelukkig al een stuk beter. Ik had nog wel een beetje last van mijn ribben van al het hoesten en nog een beetje snotterig, alleen het ergste was gelukkig voorbij. Ik testte donderdag weer een nieuw masker uit. Dit keer het ananas masker. Dit is een masker voor de gemengde huid en hij verminderd de fijne lijntjes. Ik had niet verwacht dat het zo fijn was om maskers te dragen als je ziekjes bent, maar het voedt je huid echt goed. Verder kwam ik deze fantastische milkshakes tegen op Pinterest en deelde ik ze in mijn Beauty Journey groep. The Moo komt absoluut op mijn bucketlist!

Vrijdag

Diary #100: ziekjes & beautyproducten testenVrijdag was ik al aardig opgeknapt. Ik ben zelfs ‘s ochtends even naar de stad geweest. Het was wel heel koud op de fiets, maar we hadden nog wat dingen nodig voor in huis. Ik haalde twee plantenspuiten en een krabber voor in de auto. Daarna ging het zonnetje schijnen en was het eigenlijk best lekker op de fiets. Aangezien ik nu toch in de buurt was, besloot ik ook even langs de dokter te rijden om me in te schrijven.

Toen dat eenmaal gelukt was, viel mijn mobiel uit door de kou en moest ik de route even zelf terugvinden naar huis. Gelukkig staan er voldoende bordjes richting het centrum, dus door die aan te houden kwam ik uiteindelijk wel weer op een bekende plek. Thuis aangekomen testte ik het laatste maskertje uit, maakte ik nog wat foto’s en schreef ik de review. ‘s avonds hadden Roel en ik beide geen zin in een gezonde maaltijd, dus toen hebben we pizza en döner besteld.

Zaterdag

Diary #100: ziekjes & beautyproducten testen

We hadden van de week heel onverwachts al een mailtje gehad dat onze stoelen binnen waren. We hadden deze pas vijf weken geleden besteld. De levertijd was 8 tot 10 weken, dus dat was nog eens leuk nieuws. We hadden op zaterdag een afspraak gemaakt om ze op te halen en na heel lang wachten in het magazijn, konden we ze eindelijk mee naar huis nemen. Het ziet er gelijk zoveel mooier uit! Op deze foto komen ze ook zo mooi naar voren. Ik ben er ontzettend blij mee en ook zeker met mijn idee om twee verschillende kleuren te nemen.

Zondag

Diary #100: ziekjes & beautyproducten testenZondag hadden we nog heel wat klusjes op ons lijstje staan. Het huis moest nog even gestofzuigd en gedweild worden, we moesten de kelder opruimen, we wilden eigenlijk nog even naar Intratuin en we wilden voetbal kijken. Nadat we heerlijk hadden uitgeslapen en rustig hadden gegeten, zijn we eerst begonnen met het opruimen van de kelder. We hebben hier eigenlijk vanaf het begin af aan alles ingezet, maar nooit netjes gesorteerd. Zo stonden er ook heel veel halfvolle dozen en zelfs lege dozen van nieuwe apparaten. Nadat we alles hadden uitgezocht hadden we meteen veel meer ruimte. Het leek alsof we de helft hadden weggegooid, maar dat viel eigenlijk nog wel mee.

Na het opruimen van de kelder ben ik gaan douchen en hebben we daarna het huis schoongemaakt. Nadat ik gedweild had, zijn we even naar Intratuin gegaan. We scoorde daar eindelijk onze Yucca en we hebben hem in onze Loods5 pot gezet. Aangezien we niet wisten of deze pot eigenlijk wel nat kon worden aan de binnenkant, hebben we er voor de zekerheid even het plastic eronder laten liggen. Het ziet er zo leuk uit.

Onder het kijken van de voetbalwedstrijd, omdat het toch niet zo spannend was, heb ik het Epoch MudMask opgedaan. Echt een heerlijk masker wat je 20 tot 30 minuten kunt laten zitten en wat je gezicht reinigt. Het trok helemaal in mijn poriën en na afloop was mijn huid zoveel schoner. Echt een aanrader! Je kunt me altijd een berichtje sturen als je hem wilt bestellen, dan ontvang je 30% korting.

Hoe was jouw week?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Tessa

    Ik was eerst echt in de war door dat maskertjes hahahaha

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

3 Shares
Share
Tweet
Pin