fbpx

Cibdol Oil

Diary #87: laatste weekje vakantie

Diary #87: laatste weekje vakantie

Aangezien ik ga beginnen met mijn parttime baan, was dit mijn laatste weekje vakantie. Roel had ook een weekje vrij, dus we hebben deze week voornamelijk samen doorgebracht. Ik bereid jullie alvast voor: het was een extreem luie week. 

Maandag

Diary #87: laatste weekje vakantieMaandag was onze laatste volledige dag in Kroatië. We hadden besloten om naar een geel kerkje toe te lopen in de bergen op Krk. Het leek ons een heel mooi stukje, maar toen we daar aankwamen was het kerkje al dicht en het was eigenlijk alleen een begraafplaats. Een mooi uitzicht hadden we daarentegen wel en we hebben weer eens sportief gedaan, dat mag ook wel eens op vakantie. De rest van de middag hebben we in de zee gezwommen en ‘s avonds zijn we bij een restaurant gaan eten. Ik at daar de lekkerste biefstuk ooit met rucola, cherrytomaatjes en grana padano.

Dinsdag

Diary #87: laatste weekje vakantieDinsdag werd ik voor de laatste keer wakker met dit uitzicht vanuit de tent. Zo jammer! Alleen aan de andere kant werd het vanaf dat moment steeds warmer in Kroatië, dus het was wel een mooi moment om naar het koude Nederland te gaan. Op het vliegveld haalde ik nog snel een flesje drinken en een bakje met fruit en toen waren we klaar voor de vlucht naar huis.

Eenmaal in het dorp aangekomen hadden we even een frietje gehaald. En daarna was het tijd om de koffer uit te pakken en de logeertas in te pakken. Ik ging namelijk een paar dagen naar Roel, om nog even verder vakantie te vieren.

Woensdag

Dinsdagavond zijn Roel en ik begonnen aan Once Upon a Time. Deze serie staat op Netflix en gaat over sprookjesfiguren, maar deze zijn verplaatst naar de echte wereld. We hadden nooit echt een serie samen gekeken, maar we hebben ons er bijna heel de woensdag mee vermaakt. Eind van de middag hebben we pannenkoeken gebakken met appel en spek, ons heerlijke avondeten!

Donderdag

Diary #87: laatste weekje vakantieDonderdag zijn Roel en ik naar de Efteling geweest. Daar zagen we onder andere de show Raveleijn eens van de andere kant. Het was heel erg leuk om het eens op deze manier te zien! ‘s avonds zijn we op weg naar mijn huis naar de McDrive gereden en hebben we ons de rest van de avond vermaakt met voetbal, op de televisie natuurlijk. ;)

Vrijdag

Diary #87: laatste weekje vakantieVrijdagochtend hadden Roel en ik opnieuw een afspraak voor hypotheekadvies. Er kwam iets heel anders uit, dan bij het voorgaande gesprek en alles was een stuk duidelijker geworden. Ik vertelde hier al kort over in het artikel met mijn doelen voor augustus. Daarna hebben we nog boodschappen gedaan en een paar afleveringen gekeken van Once Upon a Time. Rond half 5 ging ik naar huis en heb ik thuis lekker macaroni gegeten. ‘s avonds heb ik wat dingen gedaan voor m’n blog, maar ook Are You The One: Second Chances gekeken en de was gedaan.

Zaterdag

Diary #87: laatste weekje vakantieZaterdag heb ik eerst lekker uitgeslapen en thuis nog wat huishoudelijke dingen gedaan. ‘s middags ging ik weer naar Roel, want we zouden samen een pizza gaan bakken en deze tijdens Feyenoord – Vitesse opeten. Hij was erg goed gelukt en enorm lekker! ‘s avonds zijn we nog bij vrienden wat gaan drinken en het was een fijne zaterdagavond. Dat was het natuurlijk alleen al doordat Feyenoord gewonnen had.

Zondag

Diary #87: laatste weekje vakantieZondag ging ik best op tijd naar huis, want er moest nog veel gebeuren. Ik moest nog boodschappen doen en wilde ‘s avonds rijst met kip eten, dus daar gaat aardig wat voorbereiding in zitten. Na het boodschappen doen kwam ik thuis met twee volle boodschappentassen, het was echt nodig. Alleen ‘s avonds was ik daar natuurlijk extra blij mee, want ik kon mijn favoriete gerecht eten.

Het was een hele fijne afsluiting van mijn vakantie! Is jouw vakantie ook al voorbij?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Joyce – LemonyLifeNL

    Leuke serie is once upon a time he! Ik kijk het ook met veel plezier!

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP