fbpx

Cibdol Oil

Essence the dip eyeliner waterproof review

Essence the dip eyeliner waterproof review

De Essence the dip eyeliner waterproof is een eyeliner met een fijne punt om precies te werk te gaan. Daarnaast hoort deze waterproof eyeliner heel de dag goed te blijven zitten, maar is dat ook zo?

Essence the dip eyeliner waterproof

Essence the dip eyeliner waterproof review

Essence heeft veel eyeliners in haar assortiment en ik heb er al veel met liefde gebruikt. Ze brengen vaak gemakkelijk aan en door de budget prijs erg aantrekkelijk. Zo is het namelijk niet erg als het product snel opgaat door alle pogingen voor de perfecte wing, maar ook niet als hij op een gegeven moment uitdroogt als je de eyeliner fase opgeeft.

De Essence the dip eyeliner waterproof is de nieuwste in het assortiment en verkrijgbaar sinds de lente/zomer collectie van 2019. Dit product is vrij van parabenen en ook 100% vegan, net zoals de lippenbalsem en de nagellak. Daarnaast is deze eyeliner waterproof en long-lasting. Hij zal dus niet van je oogleden afdruipen tijdens een typische Nederlandse regenbui of juist een hete zomerse dag.

De verpakking

Essence the dip eyeliner waterproof review

De Essence the dip eyeliner waterproof zit in een simpele zwarte verpakking met zilveren letters. De verpakking heeft nog wel een leuke touch, doordat de dop een stuk langer is en smal uitloopt. Het puntje waarmee je de eyeliner aanbrengt is erg stevig, maar het uiteinde beweegt wel mee. Hierdoor gaat het zetten van een lijntje en het maken van een wing erg soepel.

Het resultaat

Essence the dip eyeliner waterproof resultaat

Je kunt met de Essence the dip eyeliner waterproof zowel hele fijne als wat dikkere lijntjes zetten. Dat gaat beide erg makkelijk door zachter of juist harder te drukken. De eyeliner is zoals je ziet diepzwart en enorm gepigmenteerd. Je hoeft maar één lijntje te zetten voor een ontzettend mooi resultaat. Daar scoort Essence zeker punten mee!

De wing die je hierboven zit is de eerste wing die ik zette met deze eyeliner. Het lukte me gewoon om hem in één keer op deze manier te zetten. Al moet ik zeggen dat mijn hand deze dag wel erg stabiel was en de volgende dag moest ik iets meer tobben om een mooie wing te krijgen. Ik vind de eyeliner erg fijn in gebruik en het uiteinde van het eyelinerpuntje maakt het zetten zeker een stuk makkelijker.

De eyeliner bleef bij mij tot nu toe iedere dag perfect zitten! Ik heb wel even getest hoe het precies zit met het wrijven in je ogen en dan gaat hij vervagen. Zeker wanneer de wing bijvoorbeeld in aanraking komt met een vettige huid of een laagje dagcrème. Het wrijven in combinatie met een pittige regenbui is al helemaal geen slim idee, dus probeer dit zeker te vermijden.

Conclusie

Essence the dip eyeliner waterproof review

De Essence the dip eyeliner is een hele fijne budget eyeliner waar je goed mee kunt experimenteren. Het zetten van een lijntje en een wing gaat door het puntje en het beweegbare uiteinde een stuk gemakkelijker, dan bij een harde eyelinerstift. De eyeliner kan een regenbui en een lange dag prima overleven, maar een douchebeurt en wrijven in je ogen zeker niet. Hoe meer je wrijft, hoe korter de eyeliner blijft zitten. Over het algemeen ben ik dus ontzettend tevreden en als deze op is, dan koop ik hem zeker weer opnieuw.

De Essence the dip eyeliner waterproof is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,59.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Jessica J.

    Dat is geen geld voor een product dat zo goed z’n werk doet! Momenteel gebruik ik de Perversion Fine-Point Eye Pen van Urban Decay. Geweldig ding!

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP