fbpx

Cibdol Oil

Verjaardag wishlist 2019

Over een paar weken is het zover, dan vier ik mijn 24e verjaardag. Het liefst vier ik mijn verjaardag in de Beekse Bergen, maar het is nog even afwachten wat het weer dit jaar gaat doen. Mijn verjaardag wishlist voor 2019 is gelukkig niet weerafhankelijk, dus die heb ik alvast opgesteld!

Verjaardag wishlist 2019

Verjaardag wishlist 2019

1. Blond Amsterdam

Met Blond Amsterdam kun je me altijd blij maken! Ondanks dat ik al een grote collectie heb, zijn er af en toe toch wat dingen die nog ontbreken of te mooi zijn om te weerstaan. Zo mis ik af en toe nog wat extra ontbijtbordjes als we het gehele weekend samen thuis zijn, is het nieuwe Efteling servies nog mooier dan het voorgaande servies en kan ik het schattige gebaksbordje uit de Paradise collectie absoluut niet weerstaan!

2. HEMA undercover palette

Dit HEMA undercover palette springt er iedere keer tussenuit als ik een rondje loop door de winkel. Ik heb een tijdje terug een video gekeken over hoe je donkere kringen het beste kunt wegwerken en daar kwam zo’n soort palette voorbij. Ik ben dus heel benieuwd wat voor effect dit geeft en of het beter werkt dan alleen een concealer.

3. Boozy Cosmetics kwasten

De kwasten van Boozy Cosmetics blijken heel fijn te zijn en ze zijn ook nog eens ontzettend betaalbaar! De conceal buffer, precision shader en de tapered blender kwasten zou ik graag toevoegen aan mijn collectie.

4. Levi’s shorts

Na mijn eerste Levi’s jeans ben ik helemaal om. Iets meer betalen voor een goede jeans kan echt geen kwaad, aangezien je er veel langer plezier van hebt. Tijdens mijn vakantie op Curaçao merkte ik dat al mijn shorts van voorgaande jaren veel te groot zijn geworden. Ik heb dus een flinke stapel met nieuwe shorts nodig! Ik vind deze Levi’s short met strikje en met Snoopy erop enorm tof.

5. Black Opium

Black Opium is zoals je misschien weet mijn favoriete parfum. Helaas gaat deze doordat ik hem veelvuldig gebruik ook behoorlijk snel op. Hij is bijna helemaal leeg en het is dus tijd voor een nieuwe. Een perfect cadeau om toe te voegen aan mijn verjaardag wishlist van 2019.

6. Zalando Essentials

Al jaren ben ik opzoek naar een nieuwe basic bolero. Een vestje met eigenlijk alleen lange mouwen, die je gemakkelijk over een jurkje of shirt aan kan doen. Eindelijk heeft Zalando er één in haar collectie en hij is nog betaalbaar ook. Deze komt dan ook direct op mijn wishlist in het zwart én in het wit.

7. Wet ‘n Wild lipstick

De Wet ‘n Wild Liquid Catsuit lipstick in de kleur Rebel Rose blijkt een dupe te zijn van MAC Mehr. Dit is mijn favoriet lipstick, maar ik ben niet zo’n fan van de textuur. Het liefst draag ik de laatste tijd alleen nog maar liquid lipsticks en dan wil ik die natuurlijk wel hebben in mijn favoriete kleur! Ik kan daarom niet wachten om een dupe te vinden in een liquid lipstick variant en Rebel Rose lijkt erg in de buurt te komen.

8. Yes to carrots shampoo & conditioner

De laatste tijd verdiep ik me steeds meer in natuurlijke haarproducten. Ik krijg erg last van mijn hoofdhuid door chemische ingrediënten in haarproducten. Daarom probeer ik nu de ideale shampoo en conditioner te vinden, die ook nog betaalbaar zijn. Over de Yes to carrots shampoo en conditioner hoor ik veel goede verhalen en daarom wil ik ze zeker eens uitproberen!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP