fbpx

Cibdol Oil

Zo maak je een glowy zomerlook

Zo maak je een glowy zomerlook

Er komen weer een aantal zomerse dagen aan, dus tijd voor een glowy zomerlook! Ik leg je stap voor stap uit hoe ik deze zomerglow creëer en welke producten ik daarvoor gebruik.

De glowy zomerlook producten

Voor het creëren van de glowy zomerlook maak ik gebruik van 9 verschillende producten. Je hoeft niet bij iedere stap exact hetzelfde product te gebruiken, maar het is wel verstandig om iets soortgelijks te kiezen. Daarnaast blijven we vandaag zoveel als mogelijk af van de matterende producten en gaan we enkel voor producten met shimmer of een glans.

Het glowy zomerlook stappenplan

Tijd om te beginnen! Het is uiteraard de bedoeling om te starten met een schoon gezicht. Daarom reinig ik mijn gezicht met één van mijn favoriete producten die ook op Douglas verkrijgbaar is – het KORA Organic Tumeric Brightening & Exfoliating Mask. Dit masker maakt je gezicht glad, schoon en geeft het, zoals je ziet, al direct veel glans mee. Het product beviel trouwens meteen heel goed, dus hier kun je snel een review over verwachten.

Het product hiervoor exfoileert je huid, dus het is verstandig om hierna een moisturizer aan te brengen. Ik ga hier voor de Kiehl’s Calendula Serum-Infused Water Cream. Dit is een gezichtscrème op waterbasis die roodheid verminderd en je huid meer glans geeft. Ik ben deze toevallig aan het testen voor een review en ik pakte hem er eigenlijk automatisch al bij, maar de Clinique iD fatigue is hier ook een goed alternatief voor!

Aangezien ik last heb van wat onzuiverheden en mijn gezicht op dit moment niet helemaal egaal is breng ik concealer en foundation aan. Mocht je huid wel egaal zijn of is het enorm warm buiten, dan zou ik deze stap lekker overslaan. Voor mijn foundation breng ik eerst de e.l.f. Mineral Infused Face Primer aan, waardoor mijn gezicht extra glad aanvoelt. Vervolgens ga ik voor mijn favoriete concealer van Benefit en de foundation van Too Faced.

Mijn huid oogt nu egaal, maar helaas ook net wat bleker. Ik ga daarom voor een bronzer die ik royaal aanbreng. Deze bronzer is helaas niet meer verkrijgbaar, maar dit is de enige bronzer mét glans die ik heb. Ik breng de bronzer aan langs mijn gehele haargrens, waarbij ik begin op mijn voorhoofd en eindig bij het midden van mijn oor. Vanuit daar trek ik hem in een lijn naar beneden richting mijn mond. Ik breng hem net zo lang aan tot ik het effect mooi genoeg vind.

Tijd om de glans nog meer te versterken met een highlighter. De mooiste highlighter die er is vind ik nog steeds MAC Soft & Gentle. Ik breng de highlighter dit keer aan op mijn jukbeenderen, maar ook onder mijn wenkbrauwen, op mijn neusbrug richting mijn voorhoofd en op het begin van mijn kin (bij het kuiltje).

Tot slot sluit ik nog af met een glanzende lipstick. Dit is de Estée Lauder Pure Colour Desire in de kleur Sting (203). Om ervoor te zorgen dat mijn look op een zomerse dag blijft zitten spray ik nog even met de MAC Prep + Prime Fix+ Coconut. Als er producten in de lijntjes zijn getrokken is nu het ideale moment om dit met je vingers uit te smeren.

Ready to go!

Nu is je look helemaal klaar en ben je ready to go! Ik vind het persoonlijk een hele frisse look geworden. Ik hoop dat de puistjes snel weer verdwijnen, zodat ik de glowy zomerlook ook zonder foundation kan gaan maken. De lipstick geeft wat mij betreft wel de finishing touch en die zou ik absoluut niet overslaan.

Alle producten in deze review zijn verkrijgbaar bij Douglas, op de Artdeco bronzer na.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Tessa

    Mooie zomers look heb je gemaakt.

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP