fbpx

Cibdol Oil

Goede voornemens voor 2021

Goede voornemens voor 2021

Gelukkig nieuwjaar! Hoewel 2020 heel anders is verlopen, dan dat we waarschijnlijk allemaal hadden verwacht, wil ik toch weer een gokje wagen met mijn goede voornemens voor 2021. Kijk je mee naar de dingen die ik dit jaar dolgraag wil bereiken?

Hoe ging het in 2020?

Hoewel het een heel gek jaar was, waar niet al mijn goede voornemens goed bijpaste, ging het over het algemeen wel erg goed. Zo waren mijn doelen onder andere om meer me-time in te plannen en het hygge gevoel en daar was het (hoe stom het ook klinkt) een perfect jaar voor.

Iets wat ik zeker door wil trekken naar 2021 en dan vooral genieten van alle vrije tijd die ik heb. Ik ben echt meer op mezelf en mijn lichaam gaan letten, wat ik zeker een positieve verandering vindt. Zeker omdat ik aan alles voelde, dat ik hier eigenlijk ook heel erg aan toe was.

Wat niet echt gelukt is, is het bezoeken van meer attractieparken en het echt strikt inplannen van vakanties. De attractieparken natuurlijk vanwege alle regels en de sluitingen. Het inplannen van de vakanties, omdat het wat meer ‘go with the flow’ was. Daarentegen had ik wel geregeld een maand vooruit gewerkt, waardoor spontaan vrij nemen er ook meer in zat! Al met al geen slecht jaar voor mijn goede voornemens.

Goede voornemens voor 2021

2020 liep zo compleet anders, dat ik het wel spannend vind om nieuwe doelen te stellen. Zeker de persoonlijke doelen. Al ga ik des te blijer zijn als ik na een jaar terugkijk en het weer bereikt hebt, dus laten we ervoor gaan!

3x per week sporten

Vorig jaar stond tussen mijn goede voornemens om minimaal één keer per week te gaan sporten. Dit pakte ik tijdens de eerste lockdown al snel op en dat ging zelfs zo goed, dat ik het meestal minimaal drie keer per week deed.

Dit wil ik dit jaar volhouden, mijn doel is om minimaal drie keer per week te sporten en waar mogelijk het liefst iedere werkdag. Het bevalt me erg goed en ik voel me er een stuk fitter, maar ook meer ontspannen door.

Meer genieten van mijn vrije tijd

Hoewel ik het afgelopen jaar wel heb geleerd om mijn rust te pakken en meer dingen voor mezelf te doen, kan ik er wel nog wat extra van genieten. Ik kan me nog wel eens schuldig voelen als ik eerder stop met werken, terwijl ik juist voor mezelf werk om dat te kunnen doen.

Verder is even scrollen op sociale media heerlijk, maar als er dan ineens een uur voorbij is vraag je je af wat je eigenlijk hebt gedaan. Dit goede voornemen voor 2021 is misschien niet zo concreet. Alleen ik denk dat dit goed op te lossen is door meer activiteiten te plannen en misschien zelfs na te denken over wat ik per dag kan doen als ik eerder klaar ben met mijn werk.

Werken aan mijn mindset

Ik werk eigenlijk altijd wel aan mijn mindset door positief te denken, inspirerende mensen te volgen op sociale media en door cursussen te volgen. Alleen dit jaar wil ik hier wel wat meer aandacht aan besteden.

Ik merk onder andere dat mijn money mindset wel beter kan, dus de manier hoe ik denk over geld. Plus het kan nooit kwaad om jezelf op verschillende vlakken verder te ontwikkelen. Dit wil ik dit jaar door middel van nieuwe boeken en misschien zelfs cursussen gaan doen.

Dit waren mijn goede voornemens voor 2021! Heb jij voor dit jaar ook goede voornemens opgesteld, deel ze dan zeker in de reacties. Ik ben heel benieuwd naar die van jou.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP