fbpx

Cibdol Oil

Mooiste momenten van 2020

Ondanks dat 2020 een heel gek jaar was, zijn er ook genoeg mooie momenten die ik de moeite waard vind om te benoemen. Ieder jaar maak ik dit overzicht en hoewel het dit jaar iets andere momenten zijn, is het achteraf gezien heel leerzaam geweest. Tijd om jullie mee te nemen langs mijn mooiste momenten van 2020!

De nieuwe Olympus Pen E-PL10

Ik weet nog precies hoe blij ik was toen ik de samenwerking aanging om de nieuwe Olympus Pen E-PL10 te reviewen. Ik gebruik al jarenlang Olympus camera’s en het was dan ook een match made in heaven. We kregen de camera overhandigd in Amsterdam tijdens een presentatie met uitleg over alle functies en ook dat vond ik enorm leerzaam.

Het afgelopen jaar heb ik alleen maar met deze camera gefotografeerd en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Ik merkte zeker een sprong in kwaliteit en het is ook simpelweg weer een plaatje. Een upgrade waar ik nog jarenlang plezier van ga hebben!

Vastenavend & tien jaar samen

Mooiste momenten 2020

Vastenavend was dit jaar één van de laatste keren echt op stap. Wat voelt dat enorm gek als je daaraan terugdenkt. Des te leuker dat we ieder weekend zijn geweest en er echt wat van hebben gemaakt dit jaar. Zo heb ik er niet alleen super veel foto’s van, maar ook talloze herinneringen waar ik nog steeds om kan lachen.

Tegelijkertijd waren we dit jaar 10 jaar samen met Vastenavend. Op 16 februari zijn we dan ook even gestopt op dezelfde plek waar het in 2010 allemaal begon. Plus het huis was bij Roel zijn ouders thuis ook versierd, speciaal voor ons! ;)

Vakantie naar de Veluwe

Mooiste momenten 2020

Onze reis ging dit jaar niet naar het buitenland, maar een weekje naar de Veluwe. We hadden ontzettend warm weer, waardoor het helemaal niet zo erg was om lekker te ontspannen en de Veluwe te ontdekken.

De hoogtepunten waren toch wel het spontaan pannenkoeken eten, naar Burgers Zoo en op de fiets door de Hoge Veluwe. Al mogen de urenlange spelletjesavonden ook niet ontbreken in dit rijtje.

Meer genieten thuis

Dit jaar zijn we meer thuis geweest dan ooit. Ik denk dat dit voor bijna iedereen geldt. Voor mij was dit wel echt een goed besefmoment: dat ik niet altijd weg hoef te zijn om een leuke tijd te hebben. Hoewel ik eerst het idee had dat dit bij mij wel meeviel, bleek ik hier toch best veel last van te hebben dan gedacht.

Af en toe is het nog even zoeken naar wat leuke dingen om thuis te doen. Maar toch lukt het me sinds dit jaar veel beter om mijn rust te pakken, mezelf ook thuis te vermaken en me minder druk te maken over wat we dit weekend weer eens gaan doen. Ik denk dat dit stiekem ook wel iets was wat ik nodig had, en dit ga ik zeker meenemen voor de aankomende jaren.

Mijn werk & SEO cursus

Mooiste momenten 2020: seo cursus & werk

Het was even een spannend jaar, zeker toen in maart de gedeeltelijke lockdown werd aangekondigd. Toch ging het bij mij op werkgebied enorm goed en daar ben ik super dankbaar voor. Niet alleen had ik heel veel leuke samenwerkingen, maar ook lanceerde ik dit jaar mijn tweede product: de seo cursus.

In Verviervoudig je websitebezoekers met SEO help ik ondernemers met het ontwikkelen van hun strategie om boven in Google te komen en meer websitebezoekers aan te trekken. Ideaal voor als je jouw blog, website of webshop wilt laten groeien!

Ook maakte ik weer ontzettend veel foto’s samen met Natiza en gingen we net voor de tweede lockdown nog naar het Likeland Instagram museum. Ik ben zó blij dat we dat nog net konden doen, want we hebben het daar weer enorm naar ons zin gehad.

Kerstmis

Mooiste momenten 2020

Ik vind Kerstmis sowieso altijd één van de mooiste momenten van het jaar. Dit jaar mag hij dan ook echt tussen de mooiste momenten van 2020. Het was een super gezellige kerst: met veel eten, cadeaus en vooral heel veel gezelligheid. Ik heb op en top genoten en denk dat het dit jaar zelfs extra speciaal voelde.

Bij mijn ouders thuis hadden we dit jaar weer lootjes getrokken. Hierbij had ik mijn broertje een portemonnee gegeven en kreeg ik van mijn vader het boek Lykke (de opvolger van mijn favoriet Hygge) en een Shea Moisture leave in voor mijn haar. Dat wordt de komende tijd lekker lezen en uittesten.

Dit waren de mooiste momenten van 2020. Al met al alsnog een heel mooi jaar, waar ik ontzettend dankbaar voor en blij mee ben. Ik hoop dat 2021 wel weer een stuk mooier wordt en wens jullie hierbij alvast een gelukkig nieuwjaar!

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP