Cibdol Oil

Goedkope dingen om te doen met vriendinnen

Goedkope dingen om te doen met vriendinnen

Afspreken met vriendinnen is hartstikke leuk, alleen je hebt geen zin om iedere keer geld uit te geven of je bent simpelweg aan het sparen voor iets anders. Daarom in dit artikel tips voor goedkope dingen om te doen met vriendinnen.

1. Spelen met speelgoed

Dit klinkt misschien in eerste instantie super saai, maar dit kan ook ontzettend grappig zijn. Als het buiten mooi weer is, dan kun je bijvoorbeeld het buitenspeelgoed waar je als kind mee speelde erbij pakken. Hoe grappig om samen ouderwets te springelastieken, over te gooien met vangbekers of een echte work-out te doen met een hoelahoep? Als het minder mooi weer is, dan kun je dit natuurlijk ook binnen doen. Pak bijvoorbeeld de GraviTrax van je broertje erbij en bouwen maar!

2. Picknicken

Nu het mooie weer langzaam opduikt, kun je ook een leuke picknick plannen met je vriendinnen. Dit hoeft niet heel duur te zijn! Je kunt natuurlijk wat broodjes halen bij de supermarkt, maar je kunt ook vragen of iedere vriendin iets lekkers meeneemt. Zo heb je allemaal iets anders en er ligt vast nog iets thuis wat je mee mag nemen! Zoek een mooie locatie uit, neem een kleedje mee en dat wordt gegarandeerd een heerlijke dag.

3. Netflix & popcorn

Wat is er nou leuker dan een romantische film of een super enge horrorfilm kijken samen met je vriendinnen? Het enige wat je nodig hebt is een Netflix account en popcorn. Je kunt bijvoorbeeld ook één voor één een film kiezen als je heel de avond de tijd hebt of even een kijkje nemen tussen mijn Netflix suggesties.

4. Naar het strand of meer

Wanneer het echt warm genoeg is om te zwemmen, dan kun je gerust een dagje naar het strand of een meer plannen. Je kunt dan samen zwemmen, gezellig picknicken in het zand, genieten van de zon en eventueel een (strand)wandeling maken met zonsondergang.

5. Bakken met ingrediënten uit de kast

Bakken hoeft niet perse duur te zijn. Er zijn namelijk best veel recepten met ingrediënten die gewoon in jouw keukenkastje staan. Zo zijn kokosmakronen, brownies, koekjes en een chocoladetaart gemakkelijker te maken dan je denkt.

6. Zoek Instagram hotspots in jouw stad

Er zijn soms leukere dingen te vinden in jouw stad, dan je eigenlijk denkt. Zoek eens op Pinterest of Instagram naar de Instagram hotspots in jouw stad of dorp. Wie weet kom je wel een aantal leuke plekken tegen en kun je daar samen met je vriendinnen foto’s maken.

7. Bezoek een museum

Een museum hoeft helemaal niet saai en stoffig te zijn. Tegenwoordig openen er steeds meer musea waar je hele mooie foto’s kunt maken en dus creatief aan de slag kunt gaan. Het kan heel grappig zijn om een museum bij jou in de buurt eens samen te bezoeken met je vriendinnen. Sommige musea kun je gratis bezoeken, maar vaak krijg je als student ook korting.

8. Kinderboerderij

Ga eens langs de kinderboerderij bij jouw in de buurt. Tegenwoordig kun je op veel boerderijen ook dieren voederen of knuffelen. Succes en een hele leuke knuffelige middag gegarandeerd!

Goedkope dingen om te doen met vriendinnen

Goedkope dingen om te doen met vriendinnen
Klik om te pinnen

Dit waren mijn 8 tips voor goedkope dingen om te doen met vriendinnen. Ik hoop dat je er wat inspiratie uit hebt kunnen halen én ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie gaan doen.

Welke tip vind jij het leukst?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP