fbpx

Cibdol Oil

Kiehl's calendula water cream review

Kiehl’s calendula water cream review

Al heel lang gebruik ik de Kiehl’s calendula toner in mijn dagelijkse routine. Nu is deze collectie uitgebreid met de Kiehl’s calendula water cream en ik kon uiteraard niet wachten om deze uit te testen! Ik begon direct met smeren en je leest er nu alles over in deze review.

Kiehl’s calendula water cream

Kiehl's calendula water cream review

De Kiehl’s calendula water cream is een gezichtscrème op waterbasis. In een watercrème kunnen bepaalde bestandsdelen extra geconcentreerd aangebracht worden op de huid. Dit is bij deze crème het geval met de calendula-bloemblaadjes, die in de vorm van een serum na het aanbrengen allerlei voordelen bieden aan de huid.

Zo biedt de Kiehl’s calendula serum-infused water cream 24 uur lang hydratatie aan de huid, maar zorgt deze concentratie er ook voor dat de huid na één week een mooiere teint en glans heeft. Daarnaast verminderd deze crème bij langdurig gebruik roodheid, ongelijke textuur, een doffe huid en fijne droogtelijntjes.

De inhoud en de verpakking

Kiehl's calendula water cream review

De verpakking is strak en overzichtelijk, zoals we eigenlijk van Kiehl’s gewend zijn. Het oogt bijna als glas, maar het is een hele stevige vorm van plastic. Verder heeft de verpakking de kleur van het product, waardoor het altijd net lijkt alsof hij nog helemaal gevuld is. Dat ziet er net iets mooier uit dan een verpakking die half leeg is en lijkt, toch?

De calendula water cream is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Ik heb het middelste potje van 50 milliliter. Ik heb hem meer dan een maand gebruikt, maar er is nog geen kwart uit. Door de dunne en luchtige structuur heb je niet veel nodig per keer en doe je dus erg lang met het product.

Wat vind ik ervan?

Kiehl's calendula water cream review

Ik heb de Kiehl’s calendula water cream nu al meer dan een maand in gebruik en ik ben er heel tevreden over! Door mijn droge huid heb ik vaak een voedende crème nodig, maar deze zijn in de warme zomermaanden vaak te dik en te vettig. Daardoor krijg ik op een gegeven moment last van onzuiverheden. Door deze luchtige crème verdwenen de onzuiverheden snel en had ik nog steeds een hele verzorgde en zachte huid.

Zie je wat een glow deze crème mij geeft? Daarnaast heb ik ook echt het idee dat deze huid net als de Clinique iD mijn glow steeds verder opbouwt. Door de waterachtige textuur en de frisse geur geef ik mezelf en mijn huid met deze crème iedere ochtend weer een oppepper!

Conclusie

Kiehl's calendula water cream review

Ik ben heel tevreden over de Kiehl’s calendula water cream en heb tot nu toe nog geen nadelen ontdekt. Hij werkt goed voor mijn huid, is lekker fris voor de zomermaanden en is een stuk minder vettig dan andere crèmes. Ik denk daardoor dat deze crème voor veel huidtypes goed kan werken. Iedere ochtend voelt wakker worden met deze crème weer als een feestje, want binnen een mum van tijd is mijn huid gehydrateerd en voel ik me fris en fruitig!

De Kiehl’s calendula water cream is verkrijgbaar in de webshop of via Douglas vanaf €33,00 (28ml).

 • Reacties ( 1 )

 • avatar
  Yara

  LIefde voor Kiehl’s producten!
  Liefs,
  Yara

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP