Cibdol Oil

10x op mijn kleding wishlist

10x op mijn kleding wishlist

Nu de zomer weer voor de deur staat, krijg ik als zomerliefhebber weer kriebels om nieuwe items in te slaan. Ik laat je vandaag de 10 items zien die op mijn kleding wishlist staan met een zomerse touch!

Mijn kleding wishlist

Veel items in mijn kledingkast zijn aan vervanging toe. Ik heb ze simpelweg al jarenlang en ze zijn nu aan het slijten. Natuurlijk erg jammer, want ik heb ze echt altijd met plezier gedragen, maar dat betekent wel dat het tijd is om te shoppen! In de stad kan ik de laatste tijd niet zo goed slagen, dus tijd om het internet eens af te speuren!

10x op mijn kleding wishlist

Tops

De zomerse tops komen bijna allemaal uit mijn favoriete webshop Gina Tricot. Ik zag dat ze dit merk nu eindelijk ook bij Zalando verkochten, maar jammer genoeg nog niet de nieuwste collecties. Het bloesje met stipjes en het T-shirt met havanna opdruk zijn mijn favoriet. De andere twee zijn hele fijne basics voor de zomer, die ik perfect kan combineren met mijn nieuwe shorts.

Verder heb ik nog een blouse van H&M op mijn kleding wishlist staan. Ik vind dit soort witte bloesjes heel fijn voor op een geprinte broek of short, maar deze mis ik al een tijdje! Verder lijkt de rode top van Envii mij erg mooi, omdat deze wat meer getailleerd is.

Jeans

Sinds ik een jeans heb gekocht van Levi’s ben ik om! Ik heb een periode wat goedkopere jeans gekocht, maar die zijn echt binnen een mum van tijd versleten. Iets waar ik dan enorm van baal, omdat ze wel erg mooi waren. Daarom investeerde ik in een duurdere jeans om te kijken hoe dit zou bevallen en nu wil ik niet meer terug. Deze lichte jeans van Levi’s kwam dus weer op mijn kleding wishlist terecht.

Verder kwam ik deze mooie zwarte skinny tegen van America Today in de sale. Ik kocht hier vroeger geregeld kleding, maar de laatste jaren wat minder. Ik kan me wel herinneren dat de kledingstukken die ik hier kocht altijd van goede kwaliteit waren, dus deze jeans wil ik zeker eens passen.

Schoenen

Schoenen heb ik best wel veel, maar doordat ze allemaal in een krat zitten die in de kelder staat ben ik het overzicht kwijt. Daarom ga ik binnenkort even langs IKEA om een stellingkastje te kopen voor mijn schoenen. Zo heb ik hopelijk weer iets meer overzicht en kan ik ook weer wat gemakkelijker tussen verschillende schoenen afwisselen.

Ik weet wel dat ik vorig jaar mijn laatste paar espadrilles heb weggegooid, omdat ze helemaal versleten waren. Aangezien dit zulke fijne schoenen zijn voor de zomer, staan deze Michael Kors schoenen zeker op mijn kleding wishlist! Ik verwacht dat deze mooie zomerse schoenen een stuk langer meegaan dan het paar die ik hiervoor had. Ze zijn er namelijk heel mooi en stevig uit.

Verder draag ik bijna dagelijks mijn Nike sneakers. Deze zitten heel comfortabel en door de kleur zijn ze ontzettend fijn voor de zomer. Zeker wanneer je er een dagje op uit gaat. Daarom zou ik mijn schoenencollectie ook nog uit willen breiden met deze zomerse schoenen van Nubikk. Deze schoenen hebben een mooie witte kleur, maar door de hoge zolen een heel stoer uiterlijk!

Wat staat er op jouw kleding wishlist? En welke items vind jij het leukst?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP