fbpx

Cibdol Oil

M2 BEAUTÉ 3 looks black nano mascara review

M2 BEAUTÉ 3 looks black nano mascara

Eén mascara met maar liefst 3 verschillende borsteltjes! Zo kun je jouw wimpers iedere dag geven wat ze nodig hebben, zonder gebruik te maken van drie verschillende mascara’s. Ik heb het over de M2 BEAUTÉ 3 looks black nano mascara en in deze review lees je er alles over!

M2 BEAUTÉ 3 looks black nano mascara

M2 BEAUTÉ 3 looks black nano mascara review

De M2 BEAUTÉ 3 looks black nano mascara is een luxe mascara met een uniek concept. Deze verzorgende mascara maakt gebruik van nanotechnologie, waardoor de wimpers soepel blijven, maar wel met een voller en intens zwart eindresultaat. Dat is niet het enige unieke aan deze mascara, want je hebt namelijk ook de keuze uit drie verschillende borsteltjes.

M2 BEAUTÉ 3 looks black nano mascara review

Dagelijks pak ik eigenlijk een andere mascara uit mijn lade. De ene keer heb ik behoefte aan veel lengte en de andere keer aan volume. Als beautyliefhebber vind ik het persoonlijk niet erg om van mascara te wisselen, maar de keuze hebben uit drie borsteltjes is zeker een uitkomst! Zo heb je op vakantie gewoon drie verschillende mascara’s in één.

Je hebt de keuze uit de volgende borsteltjes: natural voor een natuurlijke look, precision om geen enkel wimpertje over te slaan en volume voor krachtige opvallende wimpers. De borsteltjes zijn verder stuk voor stuk zacht om de wimpers mooi te separeren.

Hoe werkt het?

M2 BEAUTÉ 3 looks black nano mascara review
M2 BEAUTÉ 3 looks black nano mascara review

In de verpakking vind je de drie borsteltjes, de mascara en een kleine gebruiksaanwijzing terug. Als je de mascara opent zit er een klein rood steeltje aan in plaats van een borsteltje, deze kun je verwijderen en daarna kun je één van de borsteltjes naar keuze plaatsen.

Buiten dat staat er alleen nog in de gebruiksaanwijzing hoe je het borsteltje kunt omwisselen. Dit doe je door het borsteltje dat in de mascara zit los te halen met een make-up-doekje en vervolgens kun je het andere borsteltje erop klikken. Het klinkt eigenlijk heel simpel!

De natural look

Natural mascara
Natural mascara
Het resultaat met het natural mascaraborsteltje

De natural look is het meest standaard borsteltje. We kennen de vorm van dit borsteltje allemaal en hij is dan ook erg makkelijk om mee te werken. Je kunt ieder wimpertje voorzien van de intens zwarte mascara. Hij separeert mijn wimpers alleen niet altijd even goed, sommige wimpers blijven aan elkaar plakken en krijg je dan ook lastig van elkaar af. Verder geeft deze mascara je een mooie natuurlijke look, maar wel met extra lengte en krul.

De precision look

Precision mascara
Precision mascara
Het resultaat met het precision mascaraborsteltje

Het precision mascaraborsteltje heeft een hele unieke vorm. De haartjes van het borsteltje zijn aan één kant kort en aan de andere kant lang. Zo kun je perfect alle wimpers bereiken, zelfs in je ooghoeken en ze in de lengte ook mooi separeren. Je krijgt hierdoor een hele mooie volle oogopslag, maar met iets minder lengte dan de natural en de volume look.

De volume look

Het resultaat met het volume mascaraborsteltje

Het borsteltje van de volume look is erg luchtig, waardoor er een mooi volume kan ontstaan. De haartjes staan wat verder uit elkaar, maar ook met dit borsteltje kun je heel precies werken. Dit is daarom mijn favoriet van de drie. Je krijgt een waanzinnige volume en een mooie lengte, maar kunt tegelijkertijd ook perfect bij alle wimpertjes. Het enige nadeel aan dit borsteltje vind ik dat de wimpers een beetje aan elkaar blijven plakken, door de afstand tussen de haartjes. Het separeren gaat daardoor een stuk lastiger dan bij het precision borsteltje, maar die kun je er natuurlijk altijd even bij pakken.

Mijn mening over de M2 BEAUTÉ 3 looks mascara

Natural – Precision – Volume

Ik vind het concept achter deze mascara ontzettend leuk en handig! Ik neem zelf vaak meerdere mascara’s mee, maar dat is met deze 3-in-1 variant verleden tijd. Ik vind het resultaat met het volume borsteltje het mooist, maar het precision borsteltje komt ook altijd goed van pas. Zeker aangezien de wimpers met deze mascara nog wel eens aan elkaar blijven plakken.

Het wisselen van de mascaraborsteltjes ging goed, maar het was wel even de vraag of je de borsteltjes het beste kunt afwassen. Ik vond het zelf wel het fijnst om het borsteltje na het verwijderen meteen af te spoelen. Je krijgt de mascara er dan heel gemakkelijk af en zo kan het borsteltje ook even drogen. Als je hem tussendoor niet afwast, dan wordt het borsteltje wat hard en blijft hij de eerste keer ook hangen in de flacon.

De mascara blijft verder de gehele dag gemakkelijk zitten, maar is niet waterproof. Je kunt hem daardoor ‘s avonds wel erg gemakkelijk verwijderen, maar een pittige regenbui kan de mascara niet weerstaan. Over het algemeen ben ik erg tevreden, alleen het separeren van de wimpers had voor zo’n high-end mascara wel beter gekund!

De M2 BEAUTÉ 3 looks black nano mascara is verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €37,50 (maar nu is er 40% korting op alle mascara’s).

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP