fbpx

Cibdol Oil

Lush brazened honey gezichtsmasker review

Lush brazened honey gezichtsmasker review

Tijdens mijn bezoek aan Utrecht voor de Kneipp pop-up store kon ik het niet laten om een Lush gezichtsmasker mee te nemen. Ik besloot er eentje te kiezen die ik nog nooit heb geprobeerd en dat is het Lush brazened honey gezichtsmasker. Tijd voor een review!

Lush brazened honey

Lush brazened honey gezichtsmasker review

Het is alweer ruim een half jaar geleden dat ik mijn vorige gezichtsmasker van Lush heb opgemaakt. Altijd als ik in een stad kom waar de Lush zit, dan probeer ik eraan te denken om mijn lege verpakkingen mee te nemen. Met 5 lege verpakkingen kun je bij Lush namelijk een gratis vers gezichtsmasker ophalen.

Dit keer ging ik voor Lush brazened honey, een vers gezichtsmasker met heel veel fijne ingrediënten. Dit masker heeft een ontgiftende en reinigende werking, die tevens de bloedsomloop en de teint van de huid verbetert. Tot slot geven de zuiverende honing en de frisse limoensap je huid echt een oppepper en een hele mooie glow!

Doordat het masker vers is en zelfs geen conserveringsmiddelen bevat, kun je hem maximaal een maand in de koelkast bewaren. De houdbaarheidsdatum staat onderop de verpakking met een felle sticker aangegeven. Zo weet je precies wanneer je het masker niet meer kunt gebruiken.

Mijn ervaring met Lush brazened honey

Lush gezichtsmasker review

Het Lush brazened honey gezichtsmasker is een kleimasker, maar totaal niet stug. Ik vermoed dat hij onder andere door de honing een stuk romiger is, waardoor hij veel gemakkelijker aanbrengt dan bijvoorbeeld het Catastrophe Cosmetic gezichtsmasker. Ik vond die al gemakkelijk aanbrengen, maar die was toch een stuk stugger en deze smeer je bijna in één beweging helemaal uit. Bij het smeren voel je ook heel duidelijk kleine scrubdeeltjes, waardoor je je huid meteen al een beetje scrubt.

De geur komt je bij het openen van de verpakking al meteen tegemoet. Het ruikt volgens mij vooral naar honing en citroensap, maar het is in ieder geval niet de geur van één specifiek ingrediënt. De geur is in ieder geval zacht en een tikje fris, waardoor ik hem zelf heel fijn vindt als opfrisser in de middag, maar ook om mijn dag mee te starten. Je laat het masker 10 tot 15 minuten intrekken, waarna hij ook al een beetje is opgedroogd en kunt hem vervolgens afspoelen met lauw water.

Het resultaat

Lush gezichtsmasker review
Lush gezichtsmasker review

Je kunt er bij dit masker voor kiezen om je huid nog even na te scrubben bij het afwassen, want daar zijn die scrubdeeltjes voor bedoeld. Zelf heb ik dat bij het bovenstaande resultaat niet gedaan, maar ik heb het er gewoon afgehaald met een washandje.

Mijn huid oogt na afloop heel schoon, heeft wat meer kleur en is ontzettend zacht. Ik heb erna helemaal geen dagcrème nodig, waardoor mijn gecombineerde huid echt even de ruimte heeft om te ademen. Verder zijn ook mijn fijne lijntjes minder aanwezig en heb ik een hele subtiele glow. Ik moet zeggen dat ik wat meer van de glow verwacht had, omdat hij zo specifiek stond vermeld op de verpakking.

Conclusie

Lush brazened honey gezichtsmasker review

Ik ben super tevreden over dit masker! De geur is fijn, het masker werkt heerlijk verfrissend en hij werkt goed voor mijn huid. Hij reinigt namelijk eerst de huid, maar geeft het met de honing ook zeker nog wat extra verzorging mee. Hierdoor voelt je huid zijdezacht aan, maar ziet hij er ook nog eens ontzettend schoon uit! Ik ga dit masker de aankomende tijd nog even opmaken en de volgende keer overweeg ik deze zeker weer opnieuw.

Het Lush brazened honey gezichtsmasker (75g) is verkrijgbaar in de Lush winkels of via de webshop voor €12,50 of in ruil voor 5 lege verpakkingen.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP