fbpx

Cibdol Oil

Moederdag 2019: de leukste uitjes

Moederdag uitjes 2020: de leukste tips

Moederdag staat bijna voor de deur. Je hebt deze week nog tijd om cadeautjes te kopen of om een leuk uitje te plannen met je moeder, want hoe leuk is het om samen op stap te gaan? Ik zet de leukste Moederdag uitjes 2020 op een rijtje!

Keukenhof

Keukenhof staat op dit moment nog in volle bloei. Een mooi moment om deze locatie samen met je moeder te bezoeken. Samen wandelen tussen de mega grote tulpenvelden en ondertussen genieten van het klassieke muziekfestival. Keukenhof staat in het weekend van Moederdag namelijk in het teken van de klassieke 19ᵉ eeuw, inclusief de Romantische klederdracht, muziek én dans tussen de bloeiende bloemen.

Pluktuin

Is Keukenhof voor jou niet om de hoek of wil je het liever niet bezoeken tijdens het klassieke muziekfestival? Niet getreurd, er zijn namelijk ook steeds meer pluktuinen te vinden in Nederland. Zo kun je toch tussen de bloemen door struinen en allebei een mooi bosje bloemen mee naar huis nemen voor een leuk prijsje! Let op: niet iedere pluktuin is op zondag geopend, dus bekijk van tevoren altijd de openingstijden.

Shoppen

Dames houden van shoppen toch? Neem je moeder gezellig mee naar een leuke stad om te winkelen of ga samen naar een (designer) outlet. Aanraders zijn zeker steden als Den Bosch en Utrecht of outlets als Designer Outlet Roermond en Batavia Stad. Tussendoor kun je nog gezellig samen ergens lunchen of wat drinken. Dat wordt gegarandeerd een geslaagde dag!

Wellness

Boek samen een dagje weg naar een wellness. Doe samen een heerlijke gezichtsbehandeling of ga voor een massage. Plons (niet te hard) in één van de verwarmde baden en kom heerlijk tot rust. Een hele fijne dag om samen bij te kletsen en ondertussen te ontspannen.

High tea

Eten is altijd goed, zeker op zondag. Ga daarom samen met je moeder high tea-en. Je kunt tegenwoordig een high tea thuis laten bezorgen, maar ook samen in een restaurant genieten van de lekkerste hapjes of natuurlijk zelf een high tea maken voor thuis. Wist je dat je zelfs chocolade high-tea’s hebt? Yum!

Bioscoop of theater

Als het toch niet zo’n mooi weer blijkt te zijn, dan kun je altijd nog samen naar de bioscoop of het theater. Kijk van tevoren even wat jullie beide leuk vinden om te zien en boek snel tickets. Misschien is er wel een hele leuke show als de Lion King of kun je samen naar een romantische-komedie in de bioscoop.

Strand

Hoe lekker is het om samen even uit te waaien en vervolgens te eten of een drankje te drinken aan de kust? Trek er samen op uit en ga naar het strand. Je kunt jullie favoriete strand uitkiezen of juist een strand kiezen waar jullie beide nog nooit zijn geweest. Het is helaas nog niet warm genoeg om te zwemmen, maar even rondlopen, zitten in het zonnetje en op het terras zitten maakt veel goed.

Museum

Twee liefhebbers van kunst? Eén van de leuke Moederdag uitjes 2019 is dan samen naar een museum te gaan dat nog op jullie bucketlist staat. Er zijn tegenwoordig ook hele leuke musea om toffe foto’s te maken, zo heb je meteen een herinnering aan deze Moederdag voor later. Denk aan musea als: Museum Voorlinden, Museum Boijmans Van Beuningen of het Moco Museum.

Moederdag uitjes 2020

Moederdag 2019: de leukste uitjes

Klik om te pinnen

Dit waren mijn tips voor Moederdag uitjes 2020. Natuurlijk kun je je moeder ook verwennen met een een luxe giftset van bijvoorbeeld Kneipp of naar een leuk lokaal evenement bij jou in de buurt.

Wat lijkt jou leuk om te doen met Moederdag?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Edith-Sofia

    Leuke uitjes! Een combinatie van shoppen en high-tea vind ik altijd erg leuk. Gezellig samen een dagje naar de stad.

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP