Mooiste momenten van 2019

De laatste dag van 2019 is aangebroken en voor mij een vaste traditie om dan terug te blikken op de mooiste momenten. Dit jaar was mijn eerste jaar als fulltime ondernemer, maar ik kreeg ook twee nieuwe stempels in mijn paspoort.

Vakantie naar Curaçao


Mooiste momenten van 2019

Ik startte mijn jaar dit keer in Curaçao, zo’n mooi begin van 2019. Het is een fantastisch eiland waar je helemaal in de zen-modus komt en waar ik zeker nog een keer naartoe wil. Het is eigenlijk heel klein, want je kunt het vergelijken met Texel, maar er is zoveel te beleven en we hebben ook zoveel gedaan. Uiteraard kon een artikel met tips voor een bezoek aan Curaçao daarom niet ontbreken! 

Twee nieuwe lenzen

Vorig jaar ging in de laatste periode van het jaar een lens kapot, waardoor ik aan het begin van het jaar gedwongen een nieuwe moest kopen. Absoluut geen ramp als fotografieliefhebber en voor jullie ook niet, want het werd meteen opgemerkt bij dit artikel over het Paula’s Choice resist omega serum.

En het bleef niet bij één lens, want vlak voor mijn vakantie kocht ik mijn eerste groothoeklens, de M.Zuiko 9-18mm. Het is een tweedehands lens, maar hij werkt nog super en echt heel fijn om wat meer op beeld te krijgen dan met de 45mm.

De Instagram shootsDat ik dit jaar Instagram een stuk professioneler heb aangepakt is één ding wat zeker is. Ik ging geregeld op pad om foto’s te maken en ging zelfs volledig uit mijn comfortzone door dit ook in m’n uppie te doen. Het was soms gewoon simpelweg sneller om even met mijn statief op de fiets te springen en een foto te maken.

Al blijft samen foto’s maken toch een stuk gezelliger en net wat gemakkelijker. Samen met Natiza heb ik dit jaar meerdere keren afgesproken om gezellig foto’s te maken. We zijn op allerlei plekken geweest, die soms zelfs tegenvielen in vergelijking met Instagram, maar ik kwam altijd thuis met prachtige foto’s en vooral véél foto’s. Als wij samen shooten, dan vliegen we van de ene naar de andere locatie en hebben we binnen een mum van tijd alle outfits gehad. Dream team!

Mooie samenwerkingen

Dit was mijn eerste jaar als fulltime ondernemer en dat was nog beter dan dat ik me al die jaren heb voorgesteld. Ik heb hele mooie samenwerkingen gedaan, bijvoorbeeld met merken als Biovène, LG, Xenos, Weleda en Lady V Vintage. En er staat zelfs al een hele mooie samenwerking met één van mijn favoriete merken op de planning voor 2020. Stuk voor stuk prachtige merken war ik zelf graag producten van gebruik.

Vakantie naar Turkije


Mooiste momenten van 2019

Tot slot onze vakantie naar Turkije. In oktober vertrokken wij 8 dagen naar het zonnige Turkije voor onze eerste all-inclusive vakantie samen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik echt eerst even in de flow moest komen, maar na deze vakantie voelde ik me zo opgeladen. Het is dat mijn voorkeur nog steeds uitgaat naar avontuurlijke vakanties, maar dit soort rustgevende vakanties zouden ook meer op mijn lijstje mogen staan.

Ik heb weer heel erg genoten van dit jaar en het blijft leuk om terug te blikken op de mooiste momenten van 2019. Zo komen er toch altijd weer dingen naar boven waar je anders niet bij stil staat. Ik wil jullie een hele fijne jaarwisseling toewensen en een heel mooi gelukkig 2020!

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP