Olaz regenerist whip review

Olaz regenerist whip review

Olaz heeft de bekende regenerist crème omgetoverd in een whip variant. Deze dagcrème voelt zo licht aan als lucht, waardoor hij extra snel in de huid trekt, maar actief blijft om de huid te verstevigen. Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar dit product en vertel er alles over in deze Olaz regenerist whip review!

Olaz regenerist whip

Olaz regenerist whip review

Olaz regenerist whip is een hele lichte en luchtige crème die vloeibaar wordt als het in aanraking komt met de huid. Hierdoor kan de crème snel intrekken, mede als de anti-aging bestandsdelen. De Olaz regenerist whip hydraterende crème is binnen een mum van tijd ingetrokken en droogt volledig mat op. Het is daardoor niet alleen een crème, maar een voedende crème en een primer voor je make-up in één.

De Olaz regenerist whip hydrateert je huid actief en verstevigt op deze manier je huid voor een gelift uiterlijk. De hydraterende crème bestaat uit een rijke formule met peptiden en niacinamide die zichtbare fijne lijntjes en rimpels verminderen. Dit alles met een innovatief hold en release-systeem, waardoor deze crème 1000x zijn gewicht in hydratatie en actieve ingrediënten kan dragen. Bij aanraking met de huid worden deze ingrediënten los gelaten en trekken ze direct in je huid.

De inhoud en de verpakking

Olaz regenerist whip review

De verpakking van de Olaz regenerist whip is wat mij betreft echt een pareltje. De rode vorm in de verpakking doet me een beetje denken aan de dop van een slagroomfles. Iets wat natuurlijk goed matcht met het product zelf. Verder is de verpakking afgewerkt met zilveren letters en dop voor een luxueuze uitstraling.

De inhoud van het standaard product is 50 ml. Verder is het product nog verkrijgbaar in een variant met SPF30 en in een kleiner potje in reisformaat van 15 ml. Best handig, aangezien je zo’n grote pot natuurlijk niet mee mag nemen in je handbagage. Daarnaast is het potje in reisformaat zo te zien gemaakt van stevig plastic.

Wat vind ik ervan?

Olaz regenerist whip review

Tijd voor de Olaz regenerist whip review, want wat vind ik er eigenlijk van? Allereerst was het zo’n gek gevoel toen ik de crème voor het eerst aanraakte. Hij is intens luchtig en voelt super zacht aan. Het is een heel verschil met de dikke gezichtscrèmes die ik meestal gebruik voor mijn droge huid.

De crème brengt heel fijn aan op het gezicht en trekt inderdaad ontzettend snel in. Na de eerste keer aanbrengen voelde mijn gezicht al zo zacht aan en het voelde simpelweg heel verfrissend. Hij hydrateert zo goed en dat is precies wat ik nodig heb in de ochtend: mijn huid voelt soepel, zacht en niet meer trekkerig. Een hele fijne wake-up call.

Op het gebied van fijne lijntjes en droogtelijntjes zou ik hier graag een hele mooie voor- en nafoto laten zien, maar dat kan helaas niet. Op de foto voor het gebruik van de crème een aantal weken geleden en nu zit geen verschil. Wel heb ik het idee dat de fijne lijntjes net iets zachter ogen, maar ze zijn niet verminderd.

Mijn huid moest in het beginnen heel even wennen aan de crème, maar reageert er nu heel goed op. Het is een beetje wennen dat deze crème mat is, aangezien ik de laatste tijd juist producten heb gebruikt voor meer glans, zoals de Clinique iD en de Kiehl’s water cream. Wel zorgt dit voor een hele fijne basis voor make-up en heb ik onder andere de Youth Lab CC complete cream hierover aangebracht. De foundations en CC creams glijden gewoon over je gezicht heen, heerlijk!

Conclusie

Olaz regenerist whip review

De Olaz regenerist whip bevalt over het algemeen heel goed! Het is een super fijne lichte crème die ook goed werkt voor mijn droge huid. Hij hydrateert super, maar wel met een mat resultaat. Op het gebied van rimpels en fijne lijntjes heeft hij voor mij niet veel betekent en heb ik persoonlijk betere producten gehad. De prijs van deze crème ligt vrij hoog, maar ik vind dat de whip cream ook zeker wat extra luxe biedt.

De Olaz regenerist whip is verkrijgbaar voor €39,99 bij verschillende winkels en webshops, zoals Bol.com.

  • Reacties ( 1 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP