fbpx

Cibdol Oil

Olaz Essentials verfrissende reinigende gezichtsgel review

Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel

Iedere ochtend reinig ik mijn gezicht met mijn Olaz gezichtsborstel, maar de reinigingsgel die erbij zat was inmiddels allang op. Ik besloot de Olaz Essentials verfrissende reinigende gezichtsgel te kopen en vertel er alles over in deze review.

Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel

Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel review

De Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel is geschikt voor een droge, normale en gecombineerde huid. Hij is verreikt met aloë vera en komkommer extract voor een zacht en verfrissend resultaat. Toen ik dit las, was ik al meteen erg nieuwsgierig. De laatste tijd zijn mijn wangen namelijk erg droog, maar is mijn T-zone wel wat vettiger. Een goede reiniging is dus belangrijk, maar hij mag niet te hevig zijn.

Deze gezichtsgel reinigt je huid van vuil en make-up en zuivert je huid zonder de poriën te verstoppen. Er zit onder andere parfum in dit product, waardoor je dit product rondom de ogen moet vermijden. Je kunt oogmake-up niet verwijderen met deze reiniger, dus die kun je beter vooraf verwijderen met een make-up reiniger. Dan kun je met deze reiniger de eventuele restjes van je gezicht verwijderen.

De verpakking

Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel review
Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel review

De verpakking van de Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel is kleurrijk en de vormen maken hem een tikkeltje speels. Het product is verpakt in een simpele tube van 150 milliliter. Je klikt de dop open en knijpt in de tube om het product eruit te krijgen. Dit werkt voor onder de douche ontzettend fijn, hygiënisch en snel. De gel loopt niet vanzelf uit de verpakking en je pakt niet snel meer dan je nodig hebt, dus product verspillen doe je met deze verpakking niet snel.

Mijn ervaring

Gezicht reinigen met reinigingsgel
Gezichtreinigingsgel

De Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel is doorzichtig en ruikt ontzettend fris. Ik vind de geur van aloë vera en komkommer heerlijk om ‘s ochtends mijn gezicht mee te wassen. Daarna voel ik me namelijk meteen een stuk frisser, fitter en ben ik klaar om de dag te beginnen.

Ik verdeel de gel over mijn gezicht en masseer hem vervolgens in met mijn reinigingsborstel. Je kunt dit ook doen met je handen als je dit fijner vindt of geen reinigingsborstel hebt. Het product schuimt best hard door de SLS in het product en door de parfum in het product is het absoluut niet lekker als je dit product rondom je mond terecht komt. Je wast dan letterlijk je mond met zeep. Ik probeer dit dus zoveel mogelijk te vermijden en op dit puntje na is de gel eigenlijk heel fijn voor mij en mijn huid.

De reinigingsgel brengt namelijk heel fijn aan, verdeeld makkelijk over je gezicht en spoelt er ook makkelijk weer vanaf. Als je gezicht gewassen hebt dan voelt het heel schoon aan, maar ook ontzettend zacht. Het vettige laagje op mijn huid verdwijnt, maar hij droogt mijn huid niet uit. Het is dus een fijne zachte reiniger voor inderdaad de droge, normale en gecombineerde huid.

Conclusie

Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel review

De Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel is met zijn SLS, parfum en parabenen absoluut geen natuurlijk product, maar hij doet wel precies wat ik ervan had gehoopt. Hij reinigt mijn gezicht, maar verzorgt tegelijkertijd mijn droge huid. Zo voelt mijn huid een stuk fijner aan, dan wanneer ik hem onder de douche alleen met water was. En de heerlijke geur geeft me een enorme oppepper! Dit product heeft mijn routine positief aangevuld en voor die prijs kun je hem daarom echt niet laten liggen.

De Olaz verfrissende reinigende gezichtsgel is verkrijgbaar bij o.a. Wehkamp voor €4,49.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP