Cibdol Oil

Podcast voor bloggers

5 podcasts voor bloggers

Podcasts zitten nog niet helemaal in mijn routine, maar ik vind het heerlijk om ze te luisteren als ik even met iets simpels bezig ben. Zo zet ik het bijvoorbeeld wel eens aan als ik aan het strijken of de was aan het ophangen ben. Ik deel vandaag mijn favoriete podcasts voor bloggers met je, zodat ook jij jouw skills naar een hoger level kunt tillen!

1. Take imperfect action podcast

De podcast die ik tot nu toe het meest heb beluisterd is de take imperfect action podcast van Wonderlass. In haar wekelijkse podcast legt ze op een grappige luchtige manier uit hoe je jouw business kunt laten groeien aan de hand van haar eigen ervaringen. Ze blogt al meer dan 10 jaar en helpt nu anderen met het opzetten van een succesvolle business. In haar podcast haalt ze onderwerpen aan als affiliate marketing, het verhogen van jouw volgersaantal en hoe je kunt beginnen met geld verdienen. Ze houdt het heel breed, waardoor je er als niet-blogger ook veel waarde uit zult halen!

2. Boss Babe podcast

Je kent het merk Boss Babe vast van alle motiverende quotes die op Instagram voor bij komen. Het leuke is dat ze ook een podcast hebben! Hierin vertellen meerdere succesvolle ondernemers hoe het er echt aan toe ging tijdens het opbouwen van hun business en je krijgt verschillende tips om zelf zo’n business op te bouwen. Het gaat niet specifiek over bloggen, maar je vindt er wel meerdere podcasts terug over Instagram en ze zijn stuk voor stuk enorm motiverend.

3. The Goal Digger podcast

Jenna Kutcher is de oprichtster achter The Goal Digger podcast, waarvan er inmiddels al meer dan 250 afleveringen online staan. Je hebt dus nog even te gaan, maar het is dan ook ontzettend interessant. De naam Jenna Kutcher komt je misschien al erg bekend voor, omdat ze één van de influencers is die zich focust op body positivity en daarmee al geregeld in het nieuws is geweest. Ze vertelt onder andere hoe je influencer wordt met minder dan 10.000 volgers, helpt je met de SEO basics, vertelt je meer over geld verdienen met affiliate marketing en hoe je een vakantie plant als ondernemer. Stuk voor stuk onderwerpen waar je vast heel benieuwd naar bent, dus met deze podcast ben je wel even zoet.

4. The Blogging Millionaire podcast

Het lukte Brandon om in minder dan twee jaar één miljoen unieke bezoekers per maand te bereiken met zijn blog. Dat klinkt voor ons eigenlijk heel onrealistisch, maar hij neemt je wel stap voor stap mee in het proces. Je leert in The Blogging Millionaire alles over het opzetten van een succesvolle blog. Zo wordt je vanzelf een held in bloggen, in de breedste zin van het woord.

5. Being Boss podcast

De laatste in het overzicht podcasts voor bloggers is de Being Boss podcast. Deze podcast is opnieuw heel veelzijdig, maar het onderwerp bloggen wordt meerdere keren aangesneden. Verder gaan de onderwerpen allemaal over ondernemen, van PR tot productiviteit. Een hele leerzame podcast als je meer wilt weten over alles wat bij het ondernemen komt kijken. Emily en Kathleen nemen je in een hele professionele podcast namelijk al meer dan 200 afleveringen mee!

Luister jij graag naar podcasts en heb je misschien nog aanraders?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP