fbpx

Cibdol Oil

e.l.f. shimmer highlighting powder review

e.l.f. shimmer highlighting powder review

E.l.f. is een merk waarvan ik vroeger geregeld producten bestelde. Het is erg betaalbaar, maar heeft wel producten van hoge kwaliteit en soms zelfs dupes van bekende merken, zoals deze blush. Nu het merk ook eindelijk bij Douglas te verkrijgen is, besloot ik deze e.l.f. Shimmer Highlighting Powder in de kleur Starlight Glow eens te testen!

e.l.f. shimmer highlighting powder

e.l.f. shimmer highlighting powder review

De e.l.f. Shimmer Highlighting Powder is een highlighter van 8 gram. Je kunt op dit moment kiezen uit drie verschillende kleuren: Starlight Glow, Sunset Glow en Pearl Glow. Waar Pearl Glow de lichtste is, Sunset Glow de donkerste, zit Starlight Glow er juist precies tussenin.

De highlighter van e.l.f. is een geperste poeder die de natuurlijke uitstraling van de huid kan versterken. Het product is vegan en dus ook dierproefvrij, het product wordt wel gemaakt in China, maar daar niet verkocht. De highlighter bevat microfijne deeltjes die lijnen vervagen en de huid een zachte natuurlijke gloed meegeven. Dat klinkt eigenlijk gewoon als een highlighter, waardoor ik enorm veel zin krijg om de verpakking te openen en aan de slag te gaan.

De verpakking

e.l.f. shimmer highlighting powder review

Het doosje vind ik eigenlijk al ontzettend leuk. Op iedere zijde zie je wel tekst met de naam van het product en het doosje is van goede kwaliteit in vergelijking met de oude doosjes. Dit is echt een doosje die ik er eventueel wel om zou willen houden als extra bescherming, terwijl de doosjes voorheen eigenlijk niet stevig waren om deze bescherming te bieden. Op de achterkant van het doosje zie je de omschrijving van het product, de aanwijzingen om het product te gebruiken en de ingrediënten.

Voor de verpakking van de highlighter zelf geldt eigenlijk hetzelfde. De verpakking is heel stevig en zal niet zomaar kapot gaan. Daarnaast zit er een spiegeltje in verwerkt over de hele grootte en neemt de highlighter ook alle ruimte in die hij kan gebruiken. Buiten de merknaam, de naam van het product en een sticker met de naam van de kleur vind je op de verpakking van het product zelf geen informatie. De verpakking zelf is dus basic, maar de kwaliteit is in de afgelopen jaren flink verbeterd!

De swatch van Starlight Glow

Eyes lips face
E.l.f. shimmer highlighting powder starlight glow swatch

De e.l.f. shimmer highlighting powder in de kleur Starlight Glow kan omschreven worden als een zilveren champagnekleur. Eén swatch geeft al ontzettend veel kleur af, maar op een wat lichtere huid vind ik het wel aan te raden om een aantal laagjes te gebruiken. Gelukkig kun je de kleur gemakkelijk opbouwen en is hij ook gemakkelijk uit te blenden over je huid. Zo is hij bijvoorbeeld ook heel mooi om over je armen of benen aan te brengen voor een feestje!

Het resultaat

e.l.f. shimmer highlighting powder in starlight glow

Ik word heel blij van de kleur Starlight Glow! Het is een vrij lichte kleur, maar daardoor perfect voor de aankomende zomermaanden. Op mijn al enigszins gebruinde huid vind ik hem namelijk prachtig staan! Hij is lekker opvallend, maar je kunt hem ook subtieler maken door hem uit te blenden, maar dit is precies hoe ik hem wil hebben.

De e.l.f. shimmer highlighting powder voelt wel iets minder poederig aan als andere highlighters in mijn stash, waardoor het aanbrengen met een kwast iets lastiger gaat. Doordat je hem gemakkelijk op kunt bouwen is dat eigenlijk geen probleem! Het is alleen simpelweg iets meer werk in vergelijking tot bijvoorbeeld de MAC Soft & Gentle highlighter, want die eindigt in één keer goed gepigmenteerd op mijn gezicht.

Conclusie

Eyes lips face

Over het algemeen ben ik enorm tevreden over deze e.l.f. highlighter! Hij blendt mooi uit, is gemakkelijk op te bouwen en je kunt er dus veel kanten mee op. De kleur Starlight Glow is vrij licht van kleur en vind ik persoonlijk erg mooi staan op een (iets) gebruinde huid. Het enige nadeel dat ik kan noemen is dat hij niet echt poederig is en daardoor minder fijn op een kwast terechtkomt. Voor de prijs dus een heel fijn product, precies zoals ik van e.l.f. gewend ben.

De e.l.f. shimmer highlighting powder is verkrijgbaar bij Douglas voor €9,00.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP