fbpx

SEO cursus

Verviervoudig je websitebezoekers met SEO

In de SEO cursus ‘Verviervoudig je bezoekers met SEO‘ help ik je hoe je teksten schrijft die wél vindbaar zijn in Google en de potentie hebben om te eindigen op plek #1.

Ik leer je de content strategie die je altijd inspiratie geeft en tegelijkertijd resultaat oplevert. De content strategie die ervoor gaat zorgen dat jouw websitebezoekers gaan verviervoudigen.

Jouw website verdient het om gevonden te worden

Jouw website verdient het om meer gevonden te worden in Google. Je besteedt er tijd aan, haalt er plezier uit en wilt daar het liefst zoveel mogelijk mensen mee bereiken. Meer bereik = meer impact = meer sales, ik help je graag om van jouw website en bedrijf een groter succes te maken!

SEO cursus: de resultaten

Ik weet hoe het is om jarenlang hetzelfde resultaat te zien verschijnen. Hetzelfde nummertje komt naar boven in Google Analytics en je hebt geen idee hoe je eindelijk die volgers krijgt die je verdient.

Zelf heb ik deze periode ook lang gehad. Ik bleef haken op 5.000 unieke bezoekers, maar na 6 jaar bloggen was het wel tijd voor meer. Ik heb me verdiept in SEO, veel ervaring opgedaan en al na een maand groeide ik met 1.500 bezoekers. Inmiddels heb ik 22.000 unieke bezoekers per maand, dat is meer dan verviervoudigd!

Je kunt jarenlang lezen over SEO, maar toch heb je soms gewoon de juiste handleiding nodig om het toe te passen. Ik wil je die handleiding heel graag meegeven, zodat je precies weet, waar je mee aan de slag moet.

Wat ga ik je leren in deze SEO cursus?

Ik ga je in deze SEO cursus leren hoe je Search Engine Optimalization echt toepast om te scoren in de zoekresultaten. Ik geef je de hands-on informatie die je echt nodig hebt om snel een mooi resultaat te zien.

Niet alleen hoe je jouw content strategie inricht, zodat jouw doelgroep het wel moet lezen, maar ook hoe jij jouw website zo inricht, dat zowel je lezers als Google je website fantastisch vinden!

Ben jij een blogger of webshop-eigenaar? Dan leg ik je in de volgende hoofdstukken uit hoe jij jouw bereik gaat verviervoudigen en oneindig door kunt laten groeien:

1.1 Wat is SEO?
1.2 Google Analytics instellen
1.3 Google Search Console

2.1 Wat is keyword research?
2.2 Hoe pas je keyword research toe?
2.3 Meer over Ubersuggest

3.1 De titel van het artikel
3.2 Aan de slag met het schrijven

4.1 Afbeeldingen op maat maken
4.2 Naam en omschrijving

5.1 Wat is de EAT-strategie
5.2 Expertise
5.3 Authoritativeness
5.4 Trustworthiness

6.1 Content strategie
6.2 Concurrentieanalyse

7.1 Wat zijn de DA en PA waarde?
7.2 Wat is de Trust Flow?

8.1 Interne linkbuilding
8.2 Externe linkbuilding

9.1 Menu, categorieën en tags
9.2 Heading tags en de drie kliks methode

10.1 Website snelheid

Dit vinden anderen van de SEO cursus:

SEO cursus met mooie waardevolle informatie!

Lees haar volledige review hier.

Lees zijn volledige review hier.

SEO cursus review
Na 2 dagen al op plek 3 in Google

Lees zijn volledige review hier.

Goed te begrijpen voor beginners

Lees zijn volledige review hier.

Wat is inbegrepen?

Het is een digitale cursus met online videolessen, werkboeken en zelfs een online community. In de community kun je vragen stellen, werken aan je linkbuilding met mede-cursisten en op de hoogte blijven van de nieuwste SEO ontwikkelingen. Je hebt levenslang toegang tot zowel de cursus als de community!

  • Exclusieve toegang tot de online community ‘Groei met Esmée Lifestyle en het speciale board over SEO.
  • Levenslang toegang tot de SEO cursus: “Verviervoudig je websitebezoekers met SEO”, inclusief toekomstige updates.
  • Toegang tot de cursus op ieder device via de webpagina of via de app.

De investering in jezelf en je business

SEO cursus prijs met korting

Veelgestelde vragen over de SEO cursus

Al sinds juli 2013 blog ik op Esmée Lifestyle en in de tussentijd ook voor andere platformen, waarbij ik me continu heb verdiept in SEO. Sinds februari 2019 werk ik als freelance SEO tekstschrijver, waarbij ik eerst in een leer-werktraject geleerd heb hoe ik zakelijke teksten kan optimaliseren voor Google. In mei 2019 heb ik mijn Zoekmachineoptimalisatie certificaat behaald en sindsdien is mijn bereik verviervoudigd.

Voor iedereen die het bereik op zijn of haar website vindt tegenvallen en willen leren hoe ze dit gemakkelijk kunnen laten groeien door deze SEO strategie. Ik leg ook de basics uit, dus deze cursus is eveneens geschikt voor beginners.

Dat is afhankelijk van hoe snel je na het kijken van de cursus aan de slag gaat. Als je direct de informatie implementeert dan kan je binnen een maand al resultaat zien, maar het grootse resultaat is meestal zichtbaar na 5 à 6 maanden.

Nee, absoluut niet. Ik heb de cursus zo ingericht dat ik je met gratis tools leer hoe je jouw SEO strategie kunt opstellen. Je hebt dus verder geen betaalde tools, abonnementen of zelfs advertenties nodig om je websitebezoekers te verviervoudigen.

De cursus bevat in totaal 10 hoofdstukken met meerdere paragrafen. In totaal zit er ongeveer 3 uur beeldmateriaal in de cursus en zit er bij een aantal hoofdstukken ook een werkboek inbegrepen.

Je kunt de cursus volledig op jouw eigen tempo volgen en je hebt levenslang toegang tot de cursusomgeving. Hoe meer tijd je in jouw SEO strategie stopt, hoe meer je er voor terugkrijgt.

Bekijk gratis het eerste hoofdstuk!

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de proeflessen direct per mail.

Marketing door

Ik hoop natuurlijk dat deze SEO cursus je de inzichten gaat geven die je nodig hebt. Mocht je toch vinden dat de cursus tegenvalt, dan heb je binnen 14 dagen nog aanspraak op de 100% geld terug garantie. De voorwaarde hiervoor is wel dat je alle lessen hebt gevolgd en de opdrachten hebt gemaakt.

Ja, die is er zeker! Verviervoudig je websitebezoekers met SEO is aangesloten bij PayPro. Je kunt je hier gratis inschrijven en het product promoten met een persoonlijke link.

Geen probleem! Je kunt contact met me opnemen via het contactformulier of via shop@esmeelifestyle.nl.

TOP