fbpx

Cibdol Oil

Ziaja review: manuka tree purifying lijn

Ziaja review: manuka tree purifying lijn

De Ziaja Jeju gezichtsverzorging was net iets te heftig voor mijn gevoelige gecombineerde huid. Daarom besloot ik nog een andere lijn uit te proberen. In deze Ziaja review vertel ik je alles over mijn ervaring met de manuka tree purifying lijn.

Ziaja review: manuka tree purifying lijn

Ziaja review: manuka tree purifying lijn

De Ziaja manuka tree purifying lijn is speciaal ontwikkeld voor de gemengde huid. Daarom werkt hij matterend voor de vette T-zone van jouw huid, maar verzorgend voor je wangen. Zo hoef je de verschillende zones niet apart te behandelen, maar doet de huidverzorging al het werk!

Zo werkt de manuka purifying lijn uit deze Ziaja review antibacterieel en tevens samentrekkend, verzachtend en rustgevend. Zo houdt hij de talgklieren onder controle, vermindert hij daarmee oneffenheden en mee-eters, maar kalmeert hij ook irritaties en hydrateert hij de huid. De lijn geeft je de verzorging die je nodig hebt en brengt de balans in je huid terug.

Manuka peeling paste

De Manuka peeling paste is een diepreinigende peeling met exfoliërende eigenschappen. Hij vermindert oneffenheden, voorkomt mee-eters, deblokkeert de poriën en bereidt je huid voor op de rest van je routine. De peeling paste is een vrij ruwe scrub die je inmasseert op een vochtig gezicht en vervolgens afspoelt.

In eerste instantie vond ik de Manuka peeling paste vrij heftig aanvoelen. Het voelde als een vrij heftige scrub. Toch raakte ik er snel aan gewend, net als mijn huid. Als ik deze peeling gebruik, dan trekt mijn dagcrème vervolgens veel beter in. Hierdoor blijft er geen vettig laagje op mijn huid liggen, waardoor mijn huid goed kan ademen en er geen onzuiverheden ontstaan.

Na afloop voelt mijn huid heel erg schoon. Mijn huid heeft er, ondanks dat ik er even aan moest wennen, nooit heftig op gereageerd. Al moet ik zeggen dat ik liever een reinigingsgel gebruik in combinatie met mijn Foreo Luna 3, toch werkt deze peeling heel goed en is hij zelfs geschikt voor de gevoelige gemengde huidtypes!

Manuka dagcrème

De Manuka dagcrème werkt zuiverend door de vele actieve ingrediënten, maar helpt je huid ook met de nodige hydratatie. De dagcrème biedt een lichte bescherming tegen de zon, want de crème bevat namelijk SPF 10 met UVA en UVB filters. Zelf vind ik dit een fijne bijkomstigheid, zodat je iedere dag al meteen een beetje beschermd bent tegen de zon. Zo hoef je niet meteen nog een laagje zonbescherming aan te brengen en daar wordt de gemengde huid ook heel blij van.

De Manuka dagcrème komt in een tube van 50 milliliter. Ik vind in hygiënisch opzicht de keuze voor een tube heel fijn, maar ik merk wel dat ik op deze manier al snel teveel pak. De crème is vrij dik van structuur, dus je hebt niet veel nodig om je gehele gezicht goed in te smeren.

Verder vind ik het een hele fijne zachte dagcrème. Die mijn droge wangen erg goed voedt, maar de T-zone van mijn gezicht matteert. Als ik in plaats van de peeling een gezichtsreiniger gebruik moet ik wel oppassen dat ik op mijn voorhoofd niet teveel gebruik, want dan voelt het toch een beetje vettig aan. Zolang ik niet teveel gebruik voelt mijn huid heel zacht aan en wordt mijn huid er ook een stuk rustiger van, zowel qua irritatie als onzuiverheden.

Manuka nachtcrème

De Manuka nachtcrème uit deze Ziaja review helpt je huid ‘s nachts een handje met het zuiveren en herstellen van de huid. Zo helpt de Manuka nachtcrème met het verwijderen van dode huidcellen en acne, mee-eters, verwijde poriën en ontstekingen te verminderen. Daarnaast hydrateert en verstevigt hij ook.

De Manuka nachtcrème is een stuk luchtiger dan de dagcrème en dit is dan ook mijn favoriete product uit deze lijn! Ik vind hem heel fijn om mijn huid na het reinigen met de Ziaja JeJu gezichtstonic of een exfoliant te verzorgen.

Hij trekt door zijn dunne structuur snel in de huid en het is één van de enige nachtcrèmes die mijn huid niet te vet maakt. Deze nachtcrème blijft dan ook niet op de huid liggen en ik vind het een fijn idee dat hij ook echt wat voor de huid doet. In combinatie met de juiste reiniging geef ik mijn huid zo ook ‘s nachts die verzorging die hij nodig heeft.

Conclusie Ziaja review

Je kunt vast wel merken dat ik heel erg te spreken ben over de Ziaja manuka tree purifying lijn! De lijn is perfect voor de gemengde huid, die ook erg gevoelig is. De lijn bevat wel parfum, maar deze staat ver onderaan de ingrediëntenlijst, waardoor ik er zelf geen irritaties door krijg.

De producten brengen mijn huid goed in balans, zeker wanneer ik ze gebruik in combinatie met de peeling paste. Zonder de peeling moet ik extra oppassen dat ik niet teveel dagcrème gebruik, maar dat is eigenlijk mijn enige aandachtspuntje bij deze lijn. De producten doen mijn huid veel goeds, voorkomen en verwijderen onzuiverheden zoveel mogelijk, terwijl ze mijn huid wel voldoende verzorging geven.

De manuka tree purifying producten uit deze Ziaja review zijn verkrijgbaar bij Ziaja of via Notino.nl.

Shop de producten hier:

NachtcrèmeDagcrèmePeeling Paste
  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP